Project omschrijving

Openluchtexpositie Oceana

Ik sea, ik sea wat jij niet ziet!

Tijdelijke expositie ‘Ontdek de verborgen Noordzee’

Case
Reizende openluchtexpositie ‘Ontdek de verborgen Noordzee’

Opdrachtgever:
Oceana

Omvang:
Twee Trotters Small Portrait &  vier Trotters Medium Landscape in Amsterdam, Rotterdam en Den Haag

Omschrijving project:
Oceana voerde in 2016 en 2017 twee expedities uit op de Noordzee. Zij hebben hier vier maanden onderzoek gedaan naar verborgen leefomgevingen in de Noordzee. De resultaten van dit onderzoek dragen bij aan de lobby voor betere bescherming van de kwetsbare biodiversiteit in de Noordzee. Dit project is gesponsord door de Nationale Postcode Loterij.

Tijdens bovengenoemde expedities is de zeebodem op 500 meter diepte onderzocht met hightech apparatuur en daarbij gefilmd met een onderwatercamera die op afstand bestuurbaar is. Ook zijn bodemmonsters genomen en honderden beelden gemaakt door professionele duikers. En dat leverde indrukwekkende beelden op. Een greep uit deze beelden is nu tentoongesteld op het Museumplein te Amsterdam, Kruisplein in Rotterdam en op de boulevard in Scheveningen en is door middel van een openluchtexpositie voor iedereen toegankelijk.

Zit je ook te denken aan een openluchtexpositie? We denken graag met je mee! Neem eens vrijblijvend contact met ons op  en creëer samen met ons meer impact.

Openluchtexpositie

De maatschappelijke rol van culturele instanties, belangenorganisatie en goede doelen wordt steeds belangrijker. De overheid concentreert zich steeds meer op inwoners die steeds vaker zelf voor de maatschappij moeten zorgen. Daarbij denken we bewuster na over kwesties zoals bijvoorbeeld milieu, welvaart en zorg.

Door deze ontwikkeling ontstaan er volop opmerkelijke en vindingrijke acties. Projectteams worden opgericht, fotografen reizen over de wereld om cultuur in beeld te brengen. Journalisten interviewen tal van mensen en hebben als doel om hun verhaal aan zoveel mogelijk mensen te vertellen. Tijdelijke buitenreclame in de vorm van een openluchtexpositie of fototentoonstelling helpt om deze acties vorm te geven en aan het grote publiek te tonen.

ONTDEK MEER

Oceana_ openluchtexpositie _amsterdam
Oceana_ openluchtexpositie _amsterdam 2

Interesse in de Trotter?

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

VRAAG OFFERTE AAN

Geheel vrijblijvend!