Project omschrijving

Participarade

Participarade; een gezellig buurtevenement voor het hele gezin met optredens van The Kik en de Wannebiez.

Ja, ik doe mee! Participarade

Case:
Een Trotter ter aankondiging van een evenement

Omvang:
1 large Trotter

Omschrijving project:
Participarade… dit woord wekt natuurlijk de nodige nieuwsgierigheid. Wie de Trotter ziet staan zal dus naar alle waarschijnlijkheid een bezoekje brengen aan de website participarade.nl waar natuurlijk alles te vinden is over dit gezellige evenement.

Participarade is een festival dat mensen inspireert en met elkaar verbindt. Tal van organisaties uit Hoogvliet zijn deze dag aanwezig om mensen te informeren. Bewoners  kunnen gedurende deze dag alles te weten komen over deze organisaties. Daarnaast zijn er allerlei activiteiten voor kinderen en is er een groot podium met de hele dag (muziek)optredens.

Het festival is een initiatief van de bewoners. In 2016 heeft de Participarade de prijs Bewonersinitiatief van het jaar gewonnen. Iets om trots op te zijn!

Om het evenement onder de aandacht te brengen in Hoogvliet en omstreken is er op een strategisch gekozen locatie een Trotter geplaatst.

Reactie van de klant:
“Hij staat helemaal top. We hebben er al een hoop reacties op gehad dus hij doet zijn werk goed! We zijn erg blij met de Trotter, het verkeer op onze website en de Facebook pagina is enorm toegenomen.”
Aldus Maikel van Keulen van team Participarade.

VRAAG VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN

Trotter voor jouw evenement

Nederland is een evenement-land. Jaarlijks komen er steeds meer evenementen en festivals bij. Beleving is een belangrijk onderdeel bij een event. Niets wordt aan het toeval overgelaten en het gemak voor de bezoeker staat bovenaan.

Wij werken vaak aan bewegwijzering op grote events. We zorgen ervoor dat er (extra) wifi hotspots beschikbaar zijn. We kleden een loods aan alsof het een vliegtuig hangar is en we streamen video’s op een LED-screen Trotter. Inmiddels hebben we vele grote events ondersteund met aankleding en invulling van locaties. Hierbij zijn we steeds weer met nieuwe combinaties van producten aan de slag gegaan. Dat is een groot voordeel van een ervaren bedrijf met een divers assortiment van eigen producten en een zeer creatief team.

participarade
participarade

Interesse in dit product?

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

VRAAG OFFERTE AAN

Geheel vrijblijvend!