Project omschrijving

Peugeot 5008 SUV & SUMMERDRIVE

De kracht van de combinatie

Uniformiteitsplan Peugeot

Case:
Summerdrive & 5008

Omvang:
Beeldwissels bij tientallen Peugeotdealers

Omschrijving project:
Een vast item op de marketingagenda van Peugeot Nederland is het regelmatig vervangen van alle beelden van de outdoor reclame-uitingen. In deze doekwisselronde werd de zomeractie gecombineerd met het nieuwe Peugeot model: de 7-persoons 5008 SUV. Een mooie samenwerking met Peugeot Nederland.

De beide campagnes werden bij tientallen Peugeotdealers in Nederland duidelijk gecommuniceerd. Dat heeft geresulteerd in uniformiteit bij de dealervestigingen. Een belangrijk aspect als het gaat om merkpositionering.

De samenwerking:
De doelstelling: een eenduidige uitstraling creëren bij de Peugeot dealervestigingen. De samenwerking met Peugeot Nederland startte destijds met een inventarisatieronde. We bezochten alle Peugeot vestigingen waaruit een advies volgde voor de outdoor reclame. Samen met Peugeot bepaalden we welke uitingen waar werden geplaatst. De 1e campagne werd gelanceerd, waarna er nog vele volgden.

Uniformiteit

Als importeur ben je continu op zoek naar mogelijkheden. Mogelijkheden die bijdragen aan verbetering van de merkpositie. Hoe sterker een merk immers neergezet wordt, tot hoe meer verkoop dit leidt. Image Building denkt mee. Onze kennis van producten, in combinatie met de jarenlange ervaring in de autobranche heeft er in geresulteerd dat veel importeurs ons betrekken bij het maken van strategische keuzes. Wij spelem een essentiële rol bij het creëren van uniformiteit bij dealervestigingen. We stellen complete uniformiteitsplannen op met dealer-specifieke adviezen.

Een sterk productassortiment

Onze producten typeren zich doordat ze flexibel zijn toe te passen. Dit geldt zowel voor de inzet van de standaard oplossingen als voor de volledig op maat gemaakte producten. Elke showroom is anders en behoeft een specifieke invulling van de buitenreclame. Voordat er een uiting geplaatst wordt kijken wij samen met jou wat de beste zichtlocatie en de juiste plek om zoveel mogelijk exposure te genereren is. We maken vooraf een impressie van het beoogde resultaat zodat een helder beeld geschept wordt van de mogelijkheden.

Trotter

Een eersteklas mobiele communicatiedrager! Een echte eye-catcher. Dat is de Trotter. De Trotter is uitermate geschikt voor het communiceren van tijdelijke uitingen. Een modelintroductie? Een kortingsactie? Een aankondiging van een verhuizing? Zet de Trotter in om de doelstelling te bereiken.

De in hoogte verstelbare Trotter is informatievoorziening van niveau. Dit duurzame product is te plaatsen op vrijwel iedere ondergrond. De strak vormgegeven betonnen voet zorgt er namelijk voor dat de Trotter niet ingegraven behoeft te worden waardoor de ondergrond intact blijft.

  • Dubbelzijdig beeld
  • Beschikt over interne verlichting
  • Razendsnelle plaatsing en verwijdering
  • Doekwissel op locatie
  • Op nagenoeg elke ondergrond te plaatse

VRAAG VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN
Peugeot summerdrive en 5008 suv
peugeot summerdrive en 5008 suv

Interesse in dit product?

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

VRAAG OFFERTE AAN

Geheel vrijblijvend!