Project omschrijving

Pop-up expositie Rubens

Pop-up expositie Rubens van Museum Boijmans van Beuningen

Pop-up expositie Rubens in Rotterdam

Case
Pop-up tentoonstelling Rubens – Museum Boijmans van Beuningen Rotterdam

Opdrachtgever:
Vereniging Verenigd Schouwburgplein

Omvang:
Zeven Trotters Small Portrait &  drie Trotters Medium Landscape in Rotterdam

Omschrijving project:
Deze Pop-up expositie laat je kennis maken met ‘de god van schilders’ Peter Paul Rubens. De echte tentoonstelling, te zien in Museum Boijmans van Beuningen, toont het grootste overzicht van Rubens’ olieverfschetsen in 65 jaar. Om extra exposure te generen in de laatste weken van de tentoonstelling plaatsten wij 10 Trotters waarop een tijdelijke buitenexpositie van de tentoonstelling te zien was. Passanten werden eraan herinnerd dat de Rubens expo nog tot 13 januari te zien was in Museum Boijmans van Beuningen te Rotterdam.

Wil je ook extra exposure voor je tentoonstelling? En wil je dit ook grootschalig op een centrale locatie?  Neem dan eens contact met ons op over de mogelijkheden van een expositie en creëer samen met ons meer impact. Vervolgens krijg je een advies op maat!

Trotter Medium Landscape

De Trotter Medium Landscape wordt ingezet voor de variërende doeleinden. Denk bijvoorbeeld aan tentoonstellingen, bewegwijzering, informatieverstrekking en andere vormen van communicatie. Trotters hebben een flinke attentiewaarde omdat zij alleen opduiken alleen als ze iets te vertellen hebben. De medium landscape Trotter heeft een tweezijdige beelddrager en kan je ook nog eens in hoogte verstellen.

Lees hier meer over de voordelen van de Trotter billboards.

Trotter Small Portrait

De meest mobiele versie, Trotter Small Portrait, is de kleinste variant van de Trotter.  De invulling van de twee zijdes kan je volledig naar wens inhoud geven. De  zeer snelle plaatsing en verwijdering, in combinatie met het feit dat de objecten niet in de grond verankerd hoeven te worden, maken de Trotter enorm mobiel. Haar onverwachte verschijning, maakt de Trotter tot een verrassingselement. In een pop-up expositie vertelt de communicatiedrager dát verhaal dat jij graag wilt verspreiden.

Lees hier meer over de voordelen van de Trotter billboards.

pop-up expositie boijmans van beuningen rotterdam
pop-up expositie boijmans van beuningen rotterdam 2
pop-up expositie boijmans van beuningen rotterdam 3

Interesse in de Trotter?

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

VRAAG VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN