Project omschrijving

Raamstickers vastgoed op de Binckhorst

Huur retail-/horecaruimte aangeduid door enorme raamstickers

Raamstickers vastgoed in de Haagse Binckhorst

Case
Raamstickers vastgoed in de Binckhorst t.a.v. leegstaand retail-/horecaruimte

Opdrachtgever:
Groenewegen Vastgoedadvies b.v.

Omvang:
Grote raamsticker vastgoed en twee pijlen met een totale oppervlakte van 41m

Omschrijving project:
Het betreffende gebouw vormde ooit, in combinatie met de productiehallen het decor van uitgeverij SDU. Deze hallen zijn inmiddels afgebroken. Op deze plek bevinden zich nu 159 woningen; Het Binck Eiland. Om aan te tonen dat er binnen dit woningbouwproject niet alleen ruimte is voor particuliere woningen maar ook ruimte beschikbaar is met een retail- of horecabestemming, is er gekozen voor raamstickers. De Binckhorst te Den Haag bevindt zich midden in een herontwikkeling tot een gemengde wijk voor wonen, werken en recreëren. Om dus bedrijven en horecazaken naar De Binckhorst te trekken, worden zij via deze raamstickers op de hoogte gebracht van het beschikbare aanbod.

Raamstickers vastgoed

Full color raamstickers vastgoed. Als specialist in tijdelijke buitenreclame bieden wij dit natuurlijk aan. Deze reclametoepassing is voor veel doeleinden zeer geschikt om in te zetten. Denk eens aan maskering van leegstand, city branding of aanduiding van beschikbaar vastgoed. De toepassing van raamstickers vastgoed zorgt voor een voordelige oplossing voor de noodzakelijke communicatie op locatie. Voordelen van raamstickers zijn dat ze op ieder gewenst formaat te produceren zijn, gemakkelijk en schadeloos weer te verwijderen en zijn daarbij zeer praktisch bij locaties waar een glazen gevel de enige verbinding naar buiten is. Bijvoorbeeld bij binnenstedelijke panden.

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op, we denken natuurlijk graag met je mee!

LAAT JE INSPIREREN

raamstickers vastgoed binckhorst den haag image building buitenreclame
raamstickers vastgoed binckhorst den haag image building buitenreclame
raamstickers vastgoed binckhorst den haag image building buitenreclame 1000x750

Interesse in de Trotter?

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

VRAAG OFFERTE AAN

Geheel vrijblijvend!