Project omschrijving

REBRANDING CUSHMAN & WAKEFIELD

DTZ Zadelhoff is nu Cushman & Wakefield.

Rebranding Cushman & Wakefield

Case
Rebranding Cushman & Wakefield

Opdrachtgever:
Cushman & Wakefield

Ontwerp visuele stijl:
Image Building

Omvang:
Rebranding op zo’n 45 locaties in Nederland

Omschrijving project:
Met de fusie van DTZ Zadelhoff en Cushman & Wakefield zijn twee toonaangevende internationale bedrijven in de vastgoedsector samengesmolten. Het was een omvangrijk project om deze fusie te communiceren en de huisstijl om te zetten naar Cushman & Wakefield. Image Building is in de arm genomen om dit complexe en unieke traject te begeleiden.

Beide fusie-organisaties maakten al gebruik van verschillende producten van Image Building. De eerste stap was om alle buitenreclame locaties te inventariseren. Aangezien iedere locatie anders is, hebben we alle locaties bezocht om zo iedere situatie apart te bekijken en daarvoor advies uit te brengen. In veel gevallen was het voldoende om bestaande uitingen  aan te passen, bijvoorbeeld door het plaatsen van stickerwijzigingen. In andere gevallen was de bestaande uiting aan vervanging toe en hebben we geheel nieuwe ontwerpen ontwikkeld voor de aluminium buizenframes, blindframes, stickers en Trotters binnen de huisstijl.

De volgende stap was, om in samenwerking met de marketingafdeling van Cushman & Wakefield, tot een geschikt product en een goed ontwerp te komen. Hiermee moest de fusie goed en helder naar buiten worden gebracht. Met het juiste ontwerp zijn alle locaties voorzien van duidelijke en opvallende uitingen.

De communicatie werd op specifieke locaties kracht bijgezet door het plaatsen van cirkelframes met de boodschap “DTZ Zadelhoff wordt Cushman & Wakefield”, als toevoeging op de bestaande doeken. Vooral in de buitengebieden wilde Cushman & Wakefield extra aandacht voor de fusie genereren. Op diverse zichtlocaties is diezelfde boodschap in de spotlight gezet door het plaatsen van Trotters.

De algemene communicatie verliep met het hoofdkantoor, voor specifieke vragen zochten we direct contact met de lokale vestigingen.

Een uniek project, waarin onze persoonlijke service en de after sales een belangrijke rol speelden. Wij hebben de samenwerking met onze contactpersonen als zeer plezierig ervaren!

rebranding cushman & wakefield

rebranding cushman & wakefield

rebranding cushman & wakefield

Interesse in dit product?

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

VRAAG OFFERTE AAN