Project omschrijving

Start your impossible

Het Outdoor Blindframe, dé manier om op hoogwaardige wijze een campagne te communiceren!

Doekwissel ‘Start your impossible’

Case:
Campagnedoek in het kader van de Olympische Winterspelen

Opdrachtgever:
Louwman & Parqui

Omvang:
Plaatsing van een campagnedoek in een bestaand outdoor blindframe

Omschrijving project:
Making-ever-better-cars. Continue verbetering. Daar staat Toyota voor. De wereldwijde campagne ‘Start your impossible’ inspireert klanten, medewerkers en partners.

Toyota is het eerste automerk dat wereldwijd de Olympische- en Paralympische Spelen sponsort. Voor Toyota gaat mobiliteit veel verder dan de continue verbetering van auto’s. Het sponsorschap komt voort uit de diepe overtuiging dat alle mensen zich vrij moeten kunnen bewegen, omdat iedereen dan het beste uit zichzelf kan halen. Toyota is van mening dat mobiliteit verder gaat dan alleen auto’s; het draait ook om het aangaan van uitdagingen en het waarmaken van dromen. Het initiatief ‘Start your impossible’ weerspiegelt deze waarden en onderstreept Toyota’s doel om iedereen de vrijheid van mobiliteit te geven.

Ireen Wüst en Chris Vos trapten samen de ‘Start your impossible’ campagne af met twee adembenemende korte films over hun weg naar de top.

Bekijk de film van Ireen Wüst

Bekijk de film van Chris Vos

Bindframe outdoor

Het blindframe outdoor bestaat uit een stevig aluminium profiel met daar omheen een (strak gespannen) pvc doek. Het grote voordeel van dit product is dat er optimaal gebruik kan worden gemaakt van de beschikbare ruimte. Dit doordat de gehele oppervlakte van het doek kan worden ingevuld met de door jou te communiceren boodschap. Het blindframe outdoor is niet gevoelig voor de weersomstandigheden zoals wij deze kennen, waardoor dit product bij uitstek geschikt is voor buitenreclame. Deze oplossing kan zowel voor langdurige als voor tijdelijke projecten zeer goed worden ingezet. Het materiaal van het blindframe kan worden hergebruikt, dit maakt het product duurzaam. Image Building denkt graag mee, zodat we gezamenlijk het beste resultaat neer kunnen zetten!

Kenmerken

  • Zowel staand op de grond als hangend tegen de gevel mogelijk
  • Geschikt voor zowel tijdelijke als langdurige uitingen
  • Een stevig aluminium profiel
  • Geen frameconstructie zichtbaar
  • De beschikbare mediaruimte is optimaal te benutten
  • Communiceren op eigen grond
  • Bestand tegen de Nederlandse weersomstandigheden

Mediawaarde

Onze producten vertegenwoordigen een hoge mediawaarde. Wij kunnen jou adviseren hoe je maximale aandacht voor een product of een dienst krijgt. Afhankelijk van de communicatiedoelstelling geven wij een specifiek advies. Het belang van jouw bedrijf of merk is om maximale aandacht voor de campagne te bewerkstelligen. Dat wordt bereikt met een goede mediamix (van zowel online als offline middelen) waarin onze producten niet kunnen ontbreken.

VRAAG VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN
Start your impossible Toyota

Interesse in dit product?

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

VRAAG OFFERTE AAN

Geheel vrijblijvend!