Project omschrijving

Serious request Apeldoorn

Bewegwijzering en informatievoorziening Serious Request middels Trotters.

Serious request

Case:
Bewegwijzering en informatievoorziening van het evenement Serious Request

Opdrachtgever:
Performance 4 you

Omvang:
30 small en 5 medium Trotters

Omschrijving project:
In opdracht van Performance 4 you heeft Image Building 35 Trotters door Apeldoorn verspreid. 3FM DJ’s Domien Verschuuren, Sander Hoogendoorn en Angelique Houtveen sluiten zichzelf zes dagen lang, zonder eten, op in het Glazen Huis op het Marktplein in Apeldoorn. Tijdens de veertiende editie van de jaarlijks terugkerende actie van radiozender 3FM en het Rode Kruis, wordt geld ingezameld om wereldwijd ouders en kinderen te herenigen.

De Trotters die door de stad geplaatst zijn bevatten verschillende uitingen; van een plattegrond van het evenementengebied, tot informatievoorziening en campagnebeelden. Onze mobiele billboards zijn tevens ingezet om alle bezoekers de weg te wijzen.

Serious Request is van 18 december tot en met Kerstavond 24 uur per dag live te volgen via de radio, televisie en online. Aangezien de DJ’s zes dagen zonder iets te eten in het Glazen Huis verblijven, moet de kracht elders vandaan worden gehaald. Die energie wordt overgebracht door de andere 3 FM DJ’s die zich inzetten met speciale acties en reportages, artiesten, actievoerders en bezoekers op het plein. Dit alles moet uiteindelijk leiden tot een bijdrage voor het goede doel.

Aankleding events

Nederland is een evenementen-land. Jaarlijks komen er steeds meer evenementen en festivals bij. Beleving is een belangrijk onderdeel bij een event. Niets wordt aan het toeval overgelaten en het gemak voor de bezoeker staat bovenaan.

Wij werken vaak aan bewegwijzering op grote events. We zorgen ervoor dat er (extra) wifi hotspots beschikbaar zijn. We kleden een loods aan alsof het een vliegtuig hangar is en we streamen video’s op een LEDscreen Trotter. Inmiddels hebben we vele grote events ondersteund met aankleding en invulling van locaties. Hierbij zijn we steeds weer met nieuwe combinaties van producten aan de slag gegaan. Dat is een groot voordeel van een ervaren bedrijf met een divers assortiment van eigen producten en een zeer creatief team.

Trotter Serious Request 2017
Trotter Serious Request 2017

Trotter Serious Request 2017
Trotter Serious Request 2017

Interesse in dit product?

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

VRAAG OFFERTE AAN

Geheel vrijblijvend!