Project omschrijving

BP Nederland – Koffie met lekkers

Snelwegreclame BP Nederland

Snelwegreclame

Case
Snelwegreclame – Koffie met lekkers

Opdrachtgever
BP Nederland

Omvang:
4 large Trotters, 1 medium landscape Trotter en 2 Trotters small op verschillende locaties in Nederland: Rijswijk, Amsterdam, Oostzaan en Nieuwegein

Omschrijving project:
BP heeft op zes stations in Nederland een AH to go winkel geopend. Hier geniet je van een ruime keuze aan lekkere, verse producten voor onderweg én de vergeten boodschappen voor thuis. Heerlijke versbelegde broodjes en snacks, maar ook salades, verse sappen en koffie.  Zo halen automobilisten onderweg alles uit hun dag. Om aanbiedingen te communiceren én om de sales van de AH to go winkels te verhogen, zet BP diverse soorten Trotters in als snelwegreclame. Op de parkeerplaats beïnvloeden Trotters small het koopgedrag van de bestuurders.

Image Building plaatste de Trotters en voert bij verandering van de snelwegreclame snel, vakkundig en op locatie doekwissels uit. Zo blijft de boodschap altijd actueel. Ook voor snelwegreclame is Image Building dé specialist.

Trotters

Trotters zijn inmiddels een bekend fenomeen in het Nederlandse straatbeeld. Deze hoogwaardige mobiele buitenreclamedragers hebben de uitstraling van straatmeubilair. Trotter billboards zijn gemakkelijk te plaatsen en te verplaatsen. Door hun flexibiliteit kunnen ze altijd en op vrijwel iedere locatie worden ingezet.

Trotters zijn onvervalste eye-catchers. En toch zijn ze onderworpen aan de uiting, waardoor alle aandacht naar de snelwegreclame wordt getrokken. Hierdoor zijn deze mobiele billboards  dé ideale oplossing voor snelwegreclame, tankstationreclame en informatievoorziening op een hoog niveau.

De dragers bestaan uit een stijlvol afgwerkte betonnen voet, een pijler die in hoogte verstelbaar is en een duurzame kap met daarin de beelddrager.

Voordelen

Trotters hebben een grote impact omdat ze zeer opvallend zijn. Ze zijn dubbelzijdig waarbij de invulling van de zijdes volledig naar wens ingevuld kan worden. De dragers kunnen optioneel worden verlicht middels interne verlichting en zijn op die manier 24-uur zichtbaar. De billboards worden niet in de grond verankerd waardoor er geen rekening hoeft worden gehouden met ondergrondse bekabeling. Daarbij zorgt de zeer snelle plaatsing en verwijdering ervoor dat de Trotters danig mobiel zijn. Ook bestaat de mogelijkheid om de doeken op locatie te verwisselen wat een groot snelheidsvoordeel oplevert.

Snelwegreclame - BP Nederland - Trotter - Image Building
Snelwegreclame - BP Nederland - Trotter - Image Building
Snelwegreclame - BP Nederland - Trotter - Image Building

Interesse in dit product?

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

VRAAG OFFERTE AAN

Geheel vrijblijvend!