Project omschrijving

Spandoek Frame WoonStore

Groot spandoek frame geplaatst in Capelle a/d IJssel

Spandoek frame WoonStore

Case
Doekwissel groot spandoek frame – WoonStore Capelle a/d IJssel

Opdrachtgever:
WoonStore

Omvang:
Een doek van 45 meter lang, 6 meter hoog en ruim 200 kg wegend in Capelle a/d IJssel

Omschrijving project:
WoonStore Rotterdam B.V. is een woonwinkel gevestigd in Capelle a/d IJssel. De gevel van hun pand is volledig voorzien van een aluminium buizenframe of ook wel spandoekframe. Het doek was toe aan vervanging. Bovendien is dit doek zeker geen kleine jongen. Ter illustratie: met een lengte van maar liefst 45 meter en een gewicht van zo’n 200 kilogram is dit een flinke uitdaging! Laat dat maar aan Image Building over. Al met al plaatste ons team van professionals het doek vakkundig en veilig op zijn plek.

Heb jij ook een gevel die wel wat uitstraling kan gebruiken? Waardoor jouw pand als groot reclamebord werkt? Neem dan eens contact met ons op over de mogelijkheden van een spandoek frame. Vervolgens krijg je een advies op maat!

Aluminium buizenframe

Als oprichter van het aluminium buizenframe ofwel het spandoekframe weet Image Building precies wat ze doen. Zo kan je eindeloos variëren met verschillende vormen en afmetingen van het spandoekframe. Deze frames zijn daarnaast ook nog eens duurzaam, de aluminium koppelingen en buizen worden namelijk hergebruikt. De onderdelen die niet hergebruikt worden recyclen we. Kortom ben je opzoek naar tijdelijke buitenreclame, dat eveneens duurzaam is, dan is het spandoekframe dé perfecte keuze.

Lees hier meer over de voordelen van de aluminium buizenframes.

spandoek frame woonstore capelle a/d IJssel Image Building

Interesse in dit product?

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

VRAAG VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN