Project omschrijving

Spreek af met 30.000 medestudenten

Kom studeren, wonen, feesten, sporten in Tilburg Studentenstad.

Spreek af met 30.000 medestudenten in Tilburg

De opdrachtgever:
T.S.R. Vidar (de studentenvereniging van Tilburg) 

De case:
Promotie van Tilburg als studentenstad

Omvang van het project:
15 Trotters large

Omschrijving van het project:
In opdracht van de studentenvereniging T.S.R. (Tilburg) plaatsten wij 15 Trotters met als doel de stad Tilburg als studentenstad te promoten.

In samenwerking met Citymarketing Tilburg, Tilburg University, Fontys Hogescholen en Word Actief Tilburg roept de studentenvereniging alle studenten in Tilburg op om actief te worden en zich naast de studie die zij volgen ook op andere vlakken te ontwikkelen. Dus Tilburg Studentenstad: Spreek af met je 30.000 medestudenten!

Ook online is de studentenvereniging behoorlijk actief. In Tilburg hoeft echt niemand zich te vervelen. Kijk voor meer informatie op de Facebook pagina van T.S.R. Vidar.

Door deze actie zowel online als offline in de markt te zetten, wordt de boodschap goed onder de aandacht gebracht bij de doelgroep. De ideale marketing mix! Kom jij ook studeren, wonen, feesten of sporten in Tilburg Studentenstad?

VRAAG VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN

Trotter voor jouw project?

De Trotter is de eerste kwalitatieve mobiele buitenreclamedrager. Hij bestaat uit een mooi afgewerkte betonnen voet, een in hoogte instelbare zuil en een aluminium kap met beelddrager. De Trotter is plaatsbaar op nagenoeg iedere ondergrond en gaat niet de grond in, zodat geen rekening gehouden hoeft te worden met kabels en leidingen. De Trotter heeft de duurzaamheid en uitstraling van straatmeubilair. Deze eye-catcher is de ideale oplossing voor buitenreclame en informatievoorziening van hoog niveau.

Specifieke kenmerken

  • Dubbelzijdig beeld
  • Beschikt over interne verlichting
  • Razendsnelle plaatsing en verwijdering
  • Doekwissel op locatie
  • Op nagenoeg elke ondergrond te plaatsen
  • Veel gebruikt als expositie opstelling
trotterexpositie internationaal stilte festival
trotter internationaal stilte festival

Interesse in dit product?

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

VRAAG OFFERTE AAN

Geheel vrijblijvend!