Project omschrijving

Streets of the World Dubai

Grote foto-expositie van Streets of the World op Trotters in Dubai

Streets of the World Dubai

Case
Streets of the World in Dubai – Jeroen Swolfs

Opdrachtgever:
Jeroen Swolfs

Omvang:
Meer dan 30 Trotters op de oever van de Dubai Creek in Al Seef

Omschrijving project:
Van 20 januari 2019 tot 5 april 2019 organiseert Streets of the World in Dubai de langste fototentoonstelling die ooit is georganiseerd. Langs de prachtige Dubai Creek op de betoverende Al Seef vakantiebestemming beleef je een reis van 1,8 kilometer door de wereld, bestaande uit 194 foto’s. In Dubai zijn de mooiste foto’s uit de wereldreis van Jeroen getoond op Trotters.

Heb je plannen voor het samenstellen van een foto-expositie? En wil je deze ook graag op Trotters tonen aan je publiek?  Neem dan eens contact met ons op over de mogelijkheden van buitententoonstellingen. Vervolgens krijg je een advies op maat!

Trotters

Het gebruik van de Trotter loopt sterk uiteen. Waar bijvoorbeeld de branches retail en automotive de mobiele billboards inzetten om hun omzet te beïnvloeden, gebruikt men de Trotter in de maatschappelijke sector met name om de samenleving bewust te maken van sociale kwesties. Voor de inzet van Trotters geldt: de Trotter vertelt het verhaal dat de opdrachtgever over wil brengen.

Daarnaast is deze innovatieve en duurzame beelddrager dubbelzijdig en kan intern worden verlicht voor 24 uur bereik. Image Building ontzorgt het gehele traject, van aanvraag tot de vergunningen en het plaatsen van buitententoonstellingen. Lees hier meer over de mogelijkheden van de Trotter.

Ben je helemaal enthousiast geworden en wil je direct contact met ons? Vraag dan meteen een offerte aan via de button onderaan deze pagina.

Streets of the world dubai trotters image building 1000x750
Streets of the world dubai trotters image building 2 1000x750
Streets of the world dubai trotters image building 3 1000x750

Interesse in dit product?

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

VRAAG VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN