Project omschrijving

Textielframes voor TDA in Amsterdam

Textielframe als wanddecoratie voor kantoorpand

Wanddecoratie voor kantoorpand

Case
Wanddecoratie middels textielframes voor een kantoorpand in Amsterdam

Opdrachtgever:
TDA

Omvang:
10 blindframes indoor, verschillende maten

Omschrijving project:
Een leuk project met een geslaagd eindresultaat, dat kunnen we wel zeggen over dit project! In opdracht van TDA (dat de kantoorruimtes huurt van Schipholland) hebben we meerdere textielframes geplaatst die het gebouw levendiger maken. De textielframes dienen als wanddecoratie, met behulp van verschillende foto’s worden de centrale hal en de gang een ontmoetings- en vergaderomgeving waar men graag wil zijn. De afbeeldingen op de doeken maken het voor de huidige huurders een stuk leuker om op hun werk aan te komen, maar ook met het oog op toekomstige huurders zijn de textielframes een goede keuze!

Textielframe indoor

Strak en stijlvol, dat is het blindframe, ook wel textielframe, indoor. Deze buitenreclame-uiting is op veel manieren toe te passen. Zo is het dus uitermate geschikt als toepassing ter verfraaiing van je kantoorpand.  Het textielframe indoor bestaat uit een doek dat we strak om een aluminium profiel spannen. Het grote voordeel van dit product is dat er optimaal van de beschikbare ruimte gebruik gemaakt kan worden doordat er geen randen zichtbaar zijn. Het ziet er dus zeer stijlvol uit en is om deze reden zeer geschikt voor binnengebruik.

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw kantoorpand? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op, we denken natuurlijk graag met je mee!

ONTDEK BLINDFRAME INDOOR

textielframe blindframe TDA amsterdam schiphol image building
textielframe blindframe TDA amsterdam schiphol image building
textielframe blindframe TDA amsterdam schiphol image building

Interesse in een textielframe?

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

VRAAG OFFERTE AAN

Geheel vrijblijvend!