Project omschrijving

The Happiest Art

Kunst in de openbare ruimte

Kunst in de openbare ruimte

Case
The Happiest Art – een kunstwerk op doek

Opdrachtgever:
The Brave New Now B.V. in opdracht van Omnam Investment Group

Omvang:
Een doek van 60 meter lang en ruim 5 meter hoog aan het pand van Ven Amsterdam aan de A10 bij Sloterdijk. Een van de drukste wegen van Amsterdam.

Omschrijving project:
Ven Amsterdam is een levendige omgeving waar werk en spel samenkomen. The Happiest Art-project belichaamt de kleurrijke ervaring die Ven Amsterdam haar gasten biedt.

Na onlangs de deuren te hebben geopend voor het publiek, biedt Ven Amsterdam de grootste variëteit aan zakelijke en amusementsfaciliteiten onder één dak, aantrekkelijk ontworpen voor zowel internationale als lokale bezoekers. Met de liefde voor kleur als kern, helpt Ven Sloterdijk, eens grijs bedrijfsterrein, te transformeren en revitaliseren door leven, kleur en energie in de locatie te blazen.

Om The Happiest Art te ontwikkelen, werkten professor Margriet Sitskoorn, hoofd Klinische neuropsychologie aan de Universiteit van Tilburg samen met artist Super A. De neuropsycholoog gaf inzicht in de perceptie van kleuren, vormen, texturen en objecten die hersenen en de gemoedstoestanden van mensen kunnen beïnvloeden. In het kader van die inzichten heeft Super A het kunstwerk gemaakt. “Wanneer mensen naar dit kunstwerk kijken, moeten ze zich een beetje gelukkiger voelen”, aldus Margriet Sitskoorn.

Image Building heeft het enorme kunstwerk op doek gedrukt en bevestigd in de vorm van een aluminium buizenframe. Nadat het kunstwerk is opgehangen heeft de kunstenaar zijn laatste twist eraan gegeven. Voorbijgangers zullen, gezien de enorme omvang, geen moeite hebben om het kunstwerk te zien.

Dit filmpje geeft een goede impressie van het ontstaansproces weer.

Doeken

Natuurlijk ontzorgen wij onze opdrachtgevers graag. Daarom denken we mee, produceren we én plaatsen we de doeken in eigen beheer. Geregeld krijgen we de vraag of we ook enkel doeken of spandoeken  printen. Onze opdrachtgever staat centraal, dus als we je daarmee helpen, zijn wij je graag van dienst!

Dagelijks is onze printafdeling in de weer met de meest uiteenlopende printopdrachten. Van reclame-uitingen tot kunstwerken op doek. Met degelijke vakkennis in huis worden elke dag kwaliteitsdoeken geproduceerd. Iedere afmeting is mogelijk!

Voordelen

  • Alle formaten doek zijn mogelijk
  • Doeken zijn in verschillende vormen toepasbaar
  • Doeken zorgen voor een goede zichtbaarheid en herkenbaarheid
  • Doeken zijn zowel binnen als buiten in te zetten
  • Er zijn verschillende materialen beschikbaar
The Brave New Now- The Happiest Art - Image Building
The Brave New Now- The Happiest Art - Image Building

Interesse in dit product?

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

VRAAG OFFERTE AAN

Geheel vrijblijvend!