Project omschrijving

The Student Hotel – Maastricht

Duurzaamheid, het zit in ons DNA

Duurzame signing

Case:
Duurzame signing op de bouwplaats voor The Student Hotel

Omvang:
Trotters
Aluminium buizenframes
Bouwhekdoeken

Omschrijving project:
Geopend in augustus 2017. Een compleet nieuw design hotel in een historisch pand in Maastricht. Image Building verzorgde voor deze duurzame bouwplaats de signing. The Student Hotel heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Een duurzame bouwplaats is dan ook vanzelfsprekend.

Aankondiging opening

In de periode naar de opening toe zijn er op en rond de bouwplaats verschillende duurzame uitingen geplaatst met daarop opvallende beelden. De uitingen waren informatief, wervend en geheel in de huisstijl van The Student Hotel. Een goede zet voor de naamsbekendheid van dit nieuwe hotel in Maastricht.

Storytelling

Door het inlassen van verschillende beeldwisselmomenten, werden passanten op de hoogte gebracht van de ontwikkelingen tijdens de bouw. Deze manier van storytelling is ideaal voor het bereiken van een groot publiek. Doordat alleen de doeken van de uitingen vervangen hoeven te worden, zijn dit laagdrempelige toepassingen voor fysieke communicatie op de bouwplaats.

Duurzame bouwplaats

Duurzaam en veilig bouwen is tegenwoordig in de bouwwereld min of meer vanzelfsprekend. Gelukkig maar, want duurzame gebouwen dragen bij aan een beter milieu. Duurzame gebouwen zijn energiezuiniger in het gebruik. Daarnaast zijn ze gezonder voor de gebruiker. Maar hoe is dit geregeld op de bouwplaats? En hoe duurzaam is jouw bouwplaats eigenlijk?

HOE DUURZAAM IS JOUW BOUWPLAATS?

Meer weten?

Een bouwlocatie tijdens de ontwikkeling van een project inzetten als informatiecentrum? Wegwerkzaamheden aankondigen op een veilige en tegelijkertijd opvallende manier? Wij helpen je bij het samenstellen en plaatsen van een geschikt pakket aan uitingen.

In de bouw spreekt met een eigen taal. Het moet degelijk, snel en onomwonden zijn. Wij spreken die taal.

ONTDEK MEER
The Student Hotel Maastricht
The Student Hotel Maastricht

Interesse in duurzame bouwplaatscommunicatie?

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

VRAAG VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN