Project omschrijving

Transparante schermen t.b.v. coronavirus

Veilig werken in de 1,5 meter samenleving

Transparante bescherming

Case
Ontwikkeling indoor bescherming met transparante folie

Omschrijving project:
De 1,5-meter regel vanwege het Coronavirus zal nog lange tijd invloed hebben op onze samenleving. De overheid vraagt ons om hierover mee te denken. Hierdoor kijken we naar hoe we onze producten kunnen inzetten. Nu én als straks  de huidige maatregelen meer een meer versoepeld worden.

In de afgelopen weken hebben we stabiele indoor schermen ontwikkeld met stevige transparante folie. Dit transparante scherm kunnen we plaatsen als scheidingswand op diverse plekken waar de 1,5 meter afstand niet of lastig aan te houden is. Denk hierbij aan de kassa’s, bij balies of tussen tafels en bureaus. Doordat het scherm geluidsvriendelijk is kan je elkaar door het scherm heen uitstekend verstaan. Dit voorkomt gevaarlijke situaties omdat om het scherm heen praten dus niet nodig is.

Deze tijd doet, meer dan ooit, een beroep op ons uitgangspunt:
Wij ontzorgen je volledig in dit traject! We denken met je mee vanaf je eerste vraag en zetten een op maat gemaakt plan van aanpak in werking. Ook als je een landelijke dekking hebt met een groot aantal vestigingen:

  • Bezichtiging van alle locaties voor het bespreken van de wensen en het opnemen van de maatvoering;
  • Het frame is altijd maatwerk en heeft een levertijd van 5 werkdagen, waar mogelijk leveren we sneller;
  • We bieden hiervoor scherpe tarieven!

Transparante schermen in diverse situaties

Foto boven: Op de bovenste foto is aan een balie enkele gecombineerde schermen geplaatst met aan de zijkant de transparante folie. Men kan veilig, tegelijk en naast elkaar geholpen worden bij de broodjes, kassa en koffieautomaat. Het is ook mogelijk om folie aan de voorzijde van de frames te plaatsen, als bescherming tussen de klant en jouw medewerker.

Foto midden: Collega’s kunnen door middel van het transparante scherm veilig tegenover elkaar werken zonder visueel afgesloten te zijn.

Foto onder: Zeker in een kleinere retaillocatie, zoals deze kapperszaak, is het belangrijk om goed overzicht van de ruimte te houden en toch veilig van elkaar gescheiden te zijn. Het frame heeft door zijn gewicht voldoende stevigheid maar kan wel eenvoudig zelf verplaatst worden.

Benieuwd naar meer informatie over het transparante spatscherm?
Of wil je persoonlijk advies over wat mogelijk is op jouw locatie? Mail of bel me gerust!

Wendy van LeeuwenWendy van Leeuwen, projectmanager
CONTACT OPNEMEN OVER HET TRANSPARANTE SCHERM
Transparante schermen spatscherm winkel kassa spatscherm anti-coronascherm Image Building
Transparante schermen spatscherm transparante schermen kantoor spatscherm anti-coronascherm Image Building

“Ik ben helemaal tevreden. Ik kan met mijn voet het scherm verplaatsen, zodat ik “schoon” kan lopen van de ene kant naar de andere kant. De klanten die mijn salon-nieuwe-stijl inmiddels gezien hebben, vinden het allemaal erg mooi met een professionele uitstraling. Precies wat ik wilde!”

Vroni van Zanten, Pedicure
Transparante schermen spatscherm transparante schermen kapperszaak kapsalon spatscherm anti-coronascherm Image Building