Project omschrijving

Trotter Expo Dutch Food Week

foto expositie ‘Wat eten we – lokaal – in Flevoland?’

Trotter Expo ‘Wat eten we – lokaal – in Flevoland?’ in Almere

Case
Foto-expositie ‘Wat eten we – lokaal – in Flevoland?’ op Trotters

Opdrachtgever:
Gemeente Almere

Omvang:
8 Trotter Small Portrait

Omschrijving project:
Dit jaar was de Dutch Food Week van 10 – 17 oktober 2020, met als thema ‘Wat eten we’. Als ‘groene en gezonde stad’ liet Almere zien wat zij te bieden hebben op het gebied van voedsel. Dit deden zij via de Trotter expo ‘Wat eten wij – lokaal – in Flevoland’. Deze expositie was te zien op het Forum, centrum Almere, bij de ALLY trap.

In de foto-expositie ‘Wat eten we – lokaal – in Flevoland?’ laat fotograaf Alexander met 24 foto’s de rijkdom van het Flevolandse land zien. Een serie van 3 foto’s vertelt telkens een verhaal. Het uitgangspunt hierbij is: Wie maakt het? Wie verwerkt het? Wie verkoopt het? Wie consumeert het? In totaal waren er 8 verschillende verhalen te zien op 8 Trotters.

Trotters als expositie

Elke expositie heeft een ander verhaal. Maar met behulp van Trotters wel dezelfde stijlvolle en professionele vormgeving. De Trotter is namelijk zo gemaakt dat hij ondergeschikt is aan het verhaal dat op het beeldvlak verteld wordt. Trotters zijn namelijk ontworpen om jouw verhaal de aandacht te geven die zij verdient. Een expositie in deze vorm is daarom krachtig, effectief en verbindt mensen!

MEER INFO OVER DE TROTTER

Heb je binnenkort ook een fotoproject en interesse in een Trotter expo of ben je benieuwd naar meer informatie? Bel of mail me gerust!

Jeroen CommissarisJeroen Commissaris, adviseur overheid
Dutch Food Week Almere Trotter expo expositie 1000x750
Dutch Food Week Almere Trotter expo expositie
Dutch Food Week Almere Trotter expo expositie

Deel Dit Portfolio-Item, Kies Je Platform: