Project omschrijving

Tweede Kamerverkiezingen

Verkiezingsborden voor de Tweede Kamerverkiezingen op 15 maart 2017.

Tweede Kamerverkiezingen

Case
Tweede Kamerverkiezingen op 15 maart 2017

Omvang:
Verkiezingsborden in de vorm van Trotters voor tientallen gemeentes

Omschrijving project:
Voor tientallen gemeentes in heel Nederland verzorgden wij de verkiezingsborden.

Trotter

De Trotter is het eerste kwalitatieve mobiele verkiezingsbord en is met behulp van een kraan op vrijwel iedere ondergrond te plaatsen. De ontwikkeling van de Trotter is ontstaan uit een groeiende behoefte aan moderne en duurzame inrichting van de openbare ruimte.

De Trotter bestaat uit een in hoogte verstelbare dubbelzijdige beelddrager, twee beeldvlakken, een zuil en een voet. De voet wordt niet in de grond verankerd, zodat er geen rekening gehouden hoeft te worden met kabels en leidingen. De productie- en logistieke processen zijn geheel in handen van Image Building. Het design en de techniek van de Trotter zijn juridisch beschermd.

Vroeger en nu

Het zal ook uw gemeente niet ontgaan zijn dat de wijze waarop politieke partijen zich tijdens de verkiezingsstrijd presenteren aan het veranderen is. Door de mogelijkheden van social media heeft het bereiken van de juiste doelgroep een slag gemaakt. De inzet van de juiste communicatiemiddelen vraagt om meer resultaat en ook kwaliteit. Niet alleen in de digitale, maar ook in de fysieke openbare ruimte is een juiste presentatie nog essentiëler geworden. Daarnaast is er bij zowel de overheid als de burger een groeiende behoefte aan een leefbare en esthetische omgeving. Waar vroeger een in elkaar getimmerde houten constructie stond waar partijen ‘plakoorlog’ voerden door op een ladder te staan en een partijposter over die van een concurrent te plakken, staat nu een voorgedrukt, representatief en recyclebaar verkiezingsbord waarbij iedere partij een gelijke kans krijgt.

Voordelen

  • Geen vervuiling en vandalisme van de openbare ruimte door rondslingerende verkiezingsposters
  • Posterplakkers zijn overbodig, wat leidt tot reducering van de campagnekosten voor de politieke partijen
  • Duurzaam door hergebruik van de Trotter en recyclebare vinyl doeken (beeldvlakken)
Verkiezingsborden voor gemeentes

Interesse in dit product?

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

VRAAG OFFERTE AAN

Geheel vrijblijvend!