Project omschrijving

Uniforme outdoor signing La Place

Opvallende, duidelijke en strakke uitingen.

Uniforme outdoor signing

Case
Uniforme outdoor signing La Place

Opdrachtgever:
La Place Nederland

Omschrijving:
Met 25 large Trotters verspreid over het land, zorgt La Place Nederland voor meer zichtbaarheid en daardoor bekendheid van de in 2016 overgenomen restaurantketen. Middels aantrekkelijke aanbiedingen met bijbehorende beelden worden mensen ertoe aangezet een bezoek te brengen aan La Place. In december 2017 plaatste Image Building de borden met de tekst ‘nu open’. Sindsdien worden de doeken met enige regelmaat gewisseld.

De Trotters zijn geplaatst rondom de vestigingen. Dit zijn plekken waar veel potentiële bezoekers komen, die door middel van de boodschap op de Trotter die laatste trigger krijgen om tot een aankoop over te gaan. Door de uiting regelmatig te verwisselen wordt het beeld niet opgenomen door haar omgeving en blijft het ook voor geregeld passerende mensen een ware blikvanger.

Waarom een Trotter?

Het aankoopproces van de consument bestaat uit zes verschillende fases; bewustwording, de zoektocht naar informatie, alternatieven overwegen, de aankoopbeslissing, de aankoop en de evaluatie van de aankoop. De Trotter kan worden ingezet om de consument te sturen in verschillende van deze fases. Bijvoorbeeld voor informatievoorziening; communiceer je openingstijden, lopende aanbieding, betalingsmogelijkheden, parkeergelegenheid of website. Al deze zaken kunnen een aankoopbeslissing sterk beïnvloeden.

Toepasbaar bij

  • Vastgoed
  • Retail
  • Events
  • Automotive
  • Cultuur

VRAAG VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN
Buitenreclame - La Place - Trotter - Image Building
La Place uniforme buitenreclame
Buitenreclame - La Place - Trotter - Image Building

Interesse in dit product?

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

VRAAG OFFERTE AAN

Geheel vrijblijvend!