Project omschrijving

Restyling Van Poelgeest

Verfraaien van de werkplaats

Verfraaien van de werkplaats

Case
Verfraaien van de werkplaats

Opdrachtgever:
Van Poelgeest BMW

Omvang:
Twee aluminium frames in de werkplaats

Omschrijving project:
Om de werkplaats van Van Poelgeest BMW op te knappen heeft Image Building rondom het opslaghok twee aluminium frames geplaatst. Op deze manier maskeren de doeken de opslagplaats en zorgen voor een fraaie afwerking. Voordeel van deze aluminium frames is dat de doeken regelmatig gewisseld kunnen worden, waardoor de uitstraling van de werkplaats gemakkelijk kan worden aangepast. De doeken voor de frames kunnen volledig op maat gemaakt worden en zijn hierdoor ook in te zetten voor bijvoorbeeld acties.

Aluminium frame

Het aluminium buizenframe is waar het bij Image Building allemaal mee begon. Het aluminium buizenframe is met haar industriële uiterlijk niet meer weg te denken uit de buitenreclame markt. Met dit product kan oneindig worden gevarieerd en het is door hergebruik van buizen en koppelingen zeer duurzaam.

  • bestaat in vele vormen en vrijwel alle formaten.
  • inzetbaar voor elke branche en gelegenheid
  • boodschap makkelijk te actualiseren
  • indien gewenst leverbaar met verlichting.

Een sterk productassortiment

Onze producten typeren zich doordat ze flexibel zijn toe te passen. Dit geldt zowel voor de inzet van de standaard oplossingen als voor de volledig op maat gemaakte producten. Elke showroom is anders en behoeft een specifieke invulling van de buitenreclame. Voordat er een uiting geplaatst wordt kijken wij samen met jou wat de beste zichtlocatie en de juiste plek om zoveel mogelijk exposure te genereren is. We maken vooraf een impressie van het beoogde resultaat zodat een helder beeld geschept wordt van de mogelijkheden.

Mediawaarde

Onze producten vertegenwoordigen een hoge mediawaarde. Wij kunnen jou adviseren hoe je maximale aandacht voor een product of een dienst krijgt. Afhankelijk van de communicatiedoelstelling geven wij een specifiek advies. Het belang van jouw bedrijf of merk is om maximale aandacht voor de campagne te bewerkstelligen. Dat wordt bereikt met een goede mediamix (van zowel online als offline middelen) waarin onze producten niet kunnen ontbreken.

VRAAG VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN
Werkplaats Van Poelgeest
Werkplaats Van Poelgeest
Werkplaats Van Poelgeest

Interesse in dit product?

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

VRAAG OFFERTE AAN

Geheel vrijblijvend!