Project omschrijving

Vastgoedstickers voor de Mik bedrijfshuisvesting

Zet je leegstaande pand in de spotlights door gebruik te maken van vastgoedstickers

Een puzzel van vastgoedstickers

Case
Vastgoed stickers belichten kantoorpand op ludieke manier

Opdrachtgever:
De Mik Bedrijfshuisvesting

Omvang:
60 ramen bestickerd met One way vision folie

Omschrijving project:
De Mik bedrijfshuisvesting kiest bij het promoten van een van hun panden voor One way vision folie. Doordat het betreffende gebouw te Rotterdam bestaat uit veel ramen wordt er gebruik gemaakt van raamstickers. Deze variant, ook wel vastgoed stickers, wordt veel gebruikt in de vastgoedsector om te huur- of te koop staande gebouwen te laten opvallen.

Heb jij ook een (kantoor)pand te huur of te koop? En wil je op een ludieke manier aandacht hierop vestigen? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op over de mogelijkheden van vastgoedstickers. Vervolgens krijg je een advies op maat!

One way vision folie

One way vision raamfolie is de oplossing voor panden met een glazen gevel of vele ramen. De full color-bestickering is een effectieve manier om jouw boodschap over te brengen aan voorbijgangers. Vastgoedstickers worden veelvuldig ingezet voor communicatie en/of reclame op vastgoedobjecten. Het voordeel van one way vision raamstickers is dat de kleine openingen in het materiaal licht doorlaten. Dit maakt het mogelijk om erdoor naar buiten te kijken, terwijl passanten niet naar binnen kunnen kijken. Naast one way vision stickers hebben wij ook gesloten raamfolie in het assortiment. Deze variant laat geen licht door, waardoor er niet doorheen kan worden gekeken.

Ontdek alles over raamstickers en -folie via onderstaande button.

ONTDEK VASTGOEDSTICKERS
Mik_ vastgoedstickers _tehuur_1000x750
Mik_ vastgoedstickers _tehuur_1000x750_2

Interesse in dit product?

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

VRAAG OFFERTE AAN

Geheel vrijblijvend!