Project omschrijving

Samen aan een veilige schoolomgeving

Verkeersveiligheidcampagne Gemeente Rotterdam

Veilige schoolomgeving

Case
Veilige schoolomgeving Gemeente Rotterdam

Omvang:
1 large Trotter op de Grift in Rotterdam

Omschrijving project:
Uit onderzoek blijkt dat de verkeersveiligheid rondom basisscholen erg laag is. Maar liefst 83 procent van de scholen heeft te maken met gevaarlijke omstandigheden geeft Veilig Verkeer Nederland aan. In samenwerking met diverse scholen, Gemeente Rotterdam en de Politie Rotterdam is een Trotter geplaatst ter bevordering van een veilige schoolomgeving rondom de Grift. Om de verkeersveiligheid rondom de scholen te verhogen zijn duidelijke punten én een alternatief zichtbaar gecommuniceerd via de Trotter. De boodschap betreft tips om een veilige verkeerssituatie te creëeren tijdens drukke tijden rondom het halen en brengen van leerlingen.

Trotters

Trotters zijn duurzame en mobiele reclamedragers. Ze kunnen eenvoudig en snel geplaatst worden. Hun mobiliteit verraadt dat Trotters zijn ontworpen voor tijdelijkheid. De Trotter staat voor flexibiliteit omdat ze op elk moment kunnen worden ingezet, op de meest geschikte plek en voor de juiste termijn.

Trotters zijn op bijna iedere ondergrond te plaatsen en bestaan uit een fraai afgewerkte betonnen voet, een in hoogte verstelbare zuil en een duurzaam ontwikkelde kap met dubbelzijdige beelddrager. Ze worden niet in de grond verankerd en er hoeft geen rekening gehouden te worden met ondergrondse kabels en leidingen. De Trotter heeft de duurzaamheid en uitstraling van hoogstaand straatmeubilair en is de ideale oplossing voor informatievoorzieningen om een veilige schoolomgeving te creëeren.

Voordelen

  • Grote zichtbaarheid doordat het een echte eye-catcher is
  • Snelle plaatsing en verwijdering is mogelijk
  • Bijna op alle ondergronden te plaatsen
  • Doekwissels kunnen zeer snel en op locatie worden gerealiseerd
  • Heeft het uiterlijk van duurzaam straatmeubilair dat informatie biedt
  • Dubbelzijdig beeld mogelijk
  • Ook beschikbaar met interne verlichting voor 24 uur zichtbaarheid
Gemeente Rotterdam - Veilige Schoolomgeving - Image Building
Gemeente Rotterdam - Veilige Schoolomgeving - Image Building

Interesse in dit product?

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

VRAAG OFFERTE AAN

Geheel vrijblijvend!