Project omschrijving

Volvo Ocean Race 2018

Promotie voor de Volvo Ocean Race in Den Haag en Scheveningen.

Volvo Ocean Race

Case:
Citydressing ten behoeve van de Volvo Ocean Race Finish

Opdrachtgever:
Een samenwerking tussen de Gemeente Den Haag en TIG Sports

Ontwerp visuele stijl evenement:
Studio Piraat

Omvang:
Drie grote frames en 28 large Trotters

Omschrijving project:
Ter promotie van het grote zeilevenement Volvo Ocean Race heeft Image Building door Den Haag en Scheveningen verschillende aankondigingen met belevingsbeelden geplaatst op drukke A-locaties. De uitingen zijn stuk voor stuk van een formaat dat direct opvalt maar ook de kleurstelling en huisstijl zorgt voor herkenning van de andere communicatiemiddelen. Doordat de doeken en Trotters 24 uur per dag, zeven dagen per week zichtbaar zijn worden ze door een zeer groot publiek opgenomen. Tevens worden de partners van het evenement benoemd. Dat alles met het doel om de bewoners van Den Haag bij het event te betrekken en zoveel mogelijk bezoekers naar het evenement te trekken.

Den Haag was in de zomer van 2018, voor het eerst in de geschiedenis het eindpunt van de Volvo Ocean Race! De Scheveningse haven was al eerder het tussenstation voor de 46.000 zeemijlen omvattende race. Op zondag 24 juni werden de 7 Volvo Ocean raceboten in Den Haag verwelkomt. Vanaf die dag is het een week lang feest in de Scheveningse haven en stonden er dagelijks wisselende activiteiten op het programma. Het populaire zeilevenement was een geweldige ervaring voor zowel zeilers als voor niet-zeilers.

Aankleding events

Nederland is een evenementen-land. Jaarlijks komen er steeds meer evenementen en festivals bij. Beleving is een belangrijk onderdeel bij een event. Niets wordt aan het toeval overgelaten en het gemak voor de bezoeker staat bovenaan.

Wij werken vaak aan bewegwijzering op grote events. We zorgen ervoor dat er (extra) wifi hotspots beschikbaar zijn. We kleden een loods aan alsof het een vliegtuig hangar is en we streamen video’s op een LEDscreen Trotter. Inmiddels hebben we vele grote events ondersteund met aankleding en invulling van locaties. Hierbij zijn we steeds weer met nieuwe combinaties van producten aan de slag gegaan. Dat is een groot voordeel van een ervaren bedrijf met een divers assortiment van eigen producten en een zeer creatief team.

Volvo Ocean Race 2018
Volvo Ocean Race 2018

Volvo Ocean Race 2018
Volvo Ocean Race 2018

Interesse in dit product?

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

VRAAG OFFERTE AAN

Geheel vrijblijvend!