Project omschrijving

Trotters als waarschuwingsborden in Delft

Deze waarschuwingsborden in Delft moeten bezoekers van drukke locaties aan de geldende coronaregels herinneren.

Drukte neemt toe, waarschuwingsborden op diverse locaties in Delft

Case
Trotters als waarschuwingsborden met de geldende regels en tips om bezoekers op minder drukke tijdstippen te laten terugkeren.

Opdrachtgever:
Gemeente Delft

Omvang:
4 Trotters Small Portrait

Omschrijving project:
Nu er steeds meer en meer weer opengaat, zoals bijvoorbeeld de horeca en strandtenten, verwachten diverse gemeenten op verschillende locaties toenemende drukte. Denk aan locaties als horecapleinen, winkelstraten, winkelcentra en met het aanhoudende zomerweer óók de stranden.

Gemeente Delft heeft er daardoor voor gekozen om op drukbezochte locaties Trotters als waarschuwingsborden te plaatsen. Op deze borden zijn diverse coronaregels te zien en wordt men geadviseerd om bij drukte op een ander moment thuis te blijven. Zo wordt de drukte controleerbaar en beter in de hand te houden. Win-win toch?!

Trotters

Trotters zijn op vrijwel ieder oppervlak te plaatsen. Daarbij verankeren we ze niet in de grond, ze zijn van zichzelf weer- en windbestendig. Hierdoor hoeft geen rekening gehouden te worden met ondergrondse bekabelingen of leidingen. Hierdoor is deze variant van waarschuwingsborden zeer mobiel en op vrijwel iedere locatie te plaatsen, zelfs op het strand! Een Trotter informatiebord heeft de duurzaamheid en uitstraling van hoogwaardig straatmeubilair. Deze eye-catcher is de ideale oplossing voor informatievoorziening van hoog niveau.

ONTDEK DE TROTTER

Interesse in een Trotter als waarschuwingsbord voor de communicatie rondom de coronaregels of op zoek naar persoonlijk advies? Bel of mail me gerust!

Jeroen CommissarisJeroen Commissaris, adviseur overheid
Waarschuwingsborden in Delft informatieborden coronaborden stadscentrum communicatie winkelgebied
Waarschuwingsborden in Delft informatieborden coronaborden winkelcentrum communicatie
Waarschuwingsborden in Delft informatieborden coronaborden horecaplein communicatie