Project omschrijving

Landelijke wervingscampagnes voor McDonalds

Diverse uitingen voor wervingscampagnes

Wervingscampagnes McDonalds door heel Nederland

Case
Uitrol landelijke wervingscampagnes voor McDonalds

Opdrachtgever:
McDonalds Nederland

Omvang:
Verschillende producten waaronder Trotters

Omschrijving project:
In hun zoektocht naar topwerknemers pakt McDonalds Nederland het groots aan. Tegenwoordig is het namelijk lastig voor bedrijven om geschikt personeel te vinden. Sterke wervingscampagnes zijn hierbij cruciaal. McDonalds weet dat als geen ander en steken het feit dat ze op zoek zijn naar mensen niet onder stoelen of banken. Sterker nog; ze schreeuwen het van de daken! ‘kom werken’, ‘vind jouw bijbaan’ en ‘versterk ons team’ zijn een greep uit de leuzen die zij groots vertonen op producten van Image Building. Ongemerkt passeren er immers elke dag vele potentiële werknemers een McDonalds filiaal. Om juist deze personen te bereiken zet de fastfoodketen buitenreclame in.

Ben jij ook op zoek naar werknemers waar je echt wat aan hebt? Wacht dan niet langer en neem dan contact met ons op. We helpen je graag om dat openbaar onder de aandacht te brengen.

Buitenreclame

Wij zijn ervan overtuigd dat veranderingen in het straatbeeld opvallen. Om deze reden adviseren we steevast om een beeld tijdens wervingscampagnes of projecten met regelmatig te verwisselen. De kans is namelijk aanwezig dat de uiting na een bepaalde tijd zijn kracht verliest en opgaat in de omgeving. Zoals dat vaak met vaste buitenreclame gebeurt. Zodra er een nieuw beeld verschijnt trekt het alle aandacht daarnaartoe. Tijdelijke buitenreclame werkt, ontdek het zelf!

Ontdek meer over tijdelijke buitenreclame via onderstaande knop!

ONTDEK BUITENRECLAME

Wervingscampagnes Mcdonalds 3 1000x750
Wervingscampagnes Mcdonalds 3 1000x750
Wervingscampagnes Mcdonalds 3 1000x750

Interesse in dit product?

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

VRAAG OFFERTE AAN

Geheel vrijblijvend!