Project omschrijving

Winterse raamstickers in winkelcentrum

Multi creëert sfeer met raamstickers in Roermond

Door winterse raamstickers Kerstsfeer in winkelcentrum

Case
Winterse raamstickers creëren een heerlijke sfeer in winkelcentrum  Roermond

Opdrachtgever:
Multi Netherlands

Omvang:
15 winterse Raamstickers als leegstand maskering

Omschrijving project:
Leegstand. Iets dat geen gezellige uitstraling heeft. Maar hoe maak je het dan toch gezellig in het winkelcentrum rond de feestdagen? Precies! Met raamstickers. Deze maskeren de leegstaande units en creëren een heerlijke winterse feestsfeer waardoor bezoekers van het winkelcentrum tóch het feestdagen gevoel behouden. Multi heeft slim gebruik gemaakt van raamstickers en zet zo niet alleen een leuke sfeer neer, maar ze trekken ook nog eens de aandacht op beschikbare retailruimte.

Voordelen raamstickers

Wist je dat bij raamfolie of raamstickers vrijwel ieder formaat én full color mogelijk is om te maken? Door onze geavanceerde printers en gespecialiseerde ontwerpers is dit een ‘eitje’ voor ons. O en wist je dan ook dat het ontwerp bij ons helemaal gratis is? Een service die we je vanuit Image Building graag bieden. Daarnaast hoef jij je geen zorgen te maken over beschadigingen of achterblijvende resten. Raamstickers zijn namelijk makkelijk te verwijderen! Wel zo fijn om te weten wat je op je gevel plakt toch?

ONTDEK RAAMSTICKERS

Duurzame oplossing Bouwbord Trotter Circulair product billboard, projectbord, reclamebord, verkiezingsbord 500x500

Duurzaamheid is bij Image Building al sinds haar oprichting een leidend thema (lees bijvoorbeeld eens de blog over onze weg naar groen). Wij streven continu naar verduurzaming van het productieproces. De meeste materialen die we voor onze producten gebruiken zijn recyclebaar, waardoor het productassortiment als maatschappelijk verantwoord te kennen staat.

Winterse raamstickers vastgoed raamfolie stickers te huur
Winterse raamstickers vastgoed raamfolie stickers te huur
Winterse raamstickers vastgoed raamfolie stickers te huur 3

Interesse in Raamstickers?

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

VRAAG OFFERTE AAN

Geheel vrijblijvend!