Project omschrijving

Wonen op Oostenburg Amsterdam

VORM vastgoed trapt verkoop Oostenburg af met groot verkoopbord

‘Verkoopkubus’ Wonen op Oostenburg

Case
Aftrap verkoopperiode Oostenburg met een kubus als verkoopbord

Opdrachtgever:
Vorm

Omvang:
Aluminium Buizenframe staand als kubus met in totaal 168 m2

Omschrijving project:
Waar Oostenburg vroeger een bewogen industriële geschiedenis kent, wordt de wijk nu ontwikkeld tot een stoere stadswijk. Met zo’n 1.800 nieuwbouwwoningen, zowel huur als koop, een mengeling van restaurant, winkels en cafés belooft VORM dat Oostenburg een bruisende Amsterdamse wijk wordt. Om dit te communiceren lanceren ze een vastgoedcommunicatie campagne met als offline blikvanger een grote informatiekubus op locatie met een verwijzing naar online kanalen. Kijk, dat is nog eens opvallen!

Verkoopbord

Een aluminium buizenframe als verkoopbord is een logische keuze in project Oostenburg. Waarom? Omdat met deze toepassing vrijwel ieder formaat mogelijk is. Deze binnen circa 5 werkdagen geplaatst is én dat deze vorm van verkoopborden ook nog eens zeer duurzaam zijn! Dit komt door het hergebruik van aluminium onderdelen in het bord.

Klinkt goed toch? Heb jij ook een ontwikkelingsproject dat wel wat extra aandacht kan gebruiken? Vraag via onderstaande button dan snel en vrijblijvend een gratis offerte aan!

VRAAG VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN

Milieubewust Bouwbord Trotter Circulair product billboard, projectbord, reclamebord, verkiezingsbord 500x500

Duurzaamheid is een belangrijk onderwerp voor Image Building. Dit zie je natuurlijk terug in onze producten die vooral gemaakt zijn van hoogwaardig recyclebaar aluminium. Om de circulaire economie tegemoet te komen is ons businessmodel dan ook gebaseerd op het delen van producten in plaats van verkopen. Zo houden we grip op de levensduur van onze producten! Leer meer over Image Building en de weg naar groen>>

oostenburg aluminium vastgoedbord kubus vorm vastgoed buizenframe
aluminium vastgoedbord kubus vorm vastgoed buizenframe oostenburg
aluminium vastgoedbord kubus vorm vastgoed buizenframe oostenburg