Na een lange aanloop met vele voorbereidingen en drie warme beursdagen is de Provada 2018 nu echt ten einde. We kijken terug met een voldaan gevoel en bedanken alle bezoekers van onze stand!

Provada - imagebuilding

Dit was Provada 2018

In januari stond het eerste Provada overleg op de planning. In zes maanden tijd heeft het vierkoppige projectteam door middel van brainstormsessies, schetsen, ontwerpen en een strakke planning de beursstand van Image Building zo goed mogelijk voorbereid.

In de uitvoeringsfase heeft het hele team zich ingezet om de ideëen tot uitvoer te brengen. Van het doen van boodschappen tot aan het op- en afbouwen van de beurs. Iedereen is van waarde geweest. Onze vastgoedspecialisten hebben gedurende de beurs drie dagen lang bestaande en nieuwe relaties ontmoet.

Provada - imagebuilding

Buiten de beursstand was Image Building verantwoordelijk voor de algemene signing van de grootste vastgoedbeurs van Nederland. Met verschillende uitingen in de Provada huisstijl konden voorbijgangers en bezoekers niet om het grote evenement in de Amsterdam Rai heen.

Al met al kijken we terug op een geslaagde beurs en kijken we stiekem alweer uit naar volgend jaar.

Provada - imagebuilding