Voor de elfde keer alweer zijn wij van dinsdag 4 juni tot en met donderdag 6 juni 2019 aanwezig op de grootste vastgoedbeurs van Nederland: PROVADA. Bezoek onze stand voor een goed gesprek, de nieuwste ontwikkeling in vastgoedreclame en maak kans op een GRATIS TROTTER VOOR EEN JAAR!

Provada 2019, ontdek Image Building!

Ontdek succesvolle vastgoedcommunicatie op PROVADA

Kantoor- of bedrijfsruimte in de verhuur of te koop? Communiceer het met vastgoed- en verkoopborden daar waar jouw doelgroep is. Wanneer je de juiste combinatie maakt tussen online en offline vastgoedreclame, hoe beter de resultaten en hoe groter je succes!

Bij Image Building staat de mix tussen on- en offline kanalen dit jaar centraal tijdens Provada. Want met de blijvende groei van digitale-, online- en sociale mediakanalen stellen wij ons de vraag of buitenreclame eigenlijk nog wel relevant is tegenwoordig. Om deze vraag te beantwoorden lichten we de meest belangrijke aspecten van offline vastgoedreclame voor je uit in onze stand. Ontdek de kracht van buitenreclame en succesvolle vastgoedcommunicatie.

Waarom is Image Building relevant voor de vastgoedmarkt?

Binnen de branche vastgoed & bouw ondersteunen wij projectontwikkelaars, makelaars en beleggers met hun doel om hun objecten op te laten vallen onder passanten. Wij genereren dus exposure en publiciteit voor onze opdrachtgevers. Dit doen wij door middel van onze buitenreclameproducten en uitstekende service. Onze expertise varieert van ‘eenvoudige’ te huur/te koop signing tot volledige gebiedscommunicatie.

provada 2019 sneak peak image building stand

De nieuwste generatie vastgoedcommunicatie

Door vastgoedcommunicatie op een fysieke locatie te plaatsen creëer je een koppeling in het hoofd van passanten. Zij leggen op dat moment onbewust of zelfs bewust in hun hoofd een verbintenis met die plek. Met de nieuwste generatie vastgoedborden, de Trotter vangt jouw vastgoedreclame iedere blik van elke voorbijganger. Deze connectie komt later weer tot uiting wanneer er een vraag ontstaat onder deze passanten.

Op Provada 2019 ontdek je niet alleen de Trotter maar ook buizenframes, raamfolie en verschillende doeken. We nemen je mee in een wereld vol voordelen en succesvolle vastgoedcommunicatie. De mobiele billboards, frames en folies zijn echte eye-catchers. En tóch zijn ze ondergeschikt aan jouw uiting, waardoor alle aandacht naar de vastgoedreclame uitgaat.

Win een Trotter voor een jaar GRATIS op Provada!

Echte raddraaiers wagen een gokje in onze stand op Provada en geven hun eigen draai aan ons Prijzenrad . Maak daarbij kans op mooie prijzen met als hoofdprijs een Trotter voor een jaar!

Volg ons op de socials tijdens Provada en maak ook nog eens kans op mooie prijzen! Gebruik #IBprovada en #ImageBuilding bij het delen van je Provadaberichten op social media en je dingt automatisch mee naar leuke prijzen.

Zien we jou op 4, 5 en 6 juni in de RAI te Amsterdam op Provada 2019? Leuk! Helaas niet in de gelegenheid om naar Amsterdam te komen? Volg ons dan via de socials!

Onze kanalen vind je hier:

Provada 2019 Trotter vastgoed 1000x500