Reclame op jouw gebouw vraagt om maatwerk van Image Building

Wil je reclame maken of publiciteit geven dan is er ongekend veel mogelijk. Maar vergeet vooral niet: juist het triggeren en enthousiasmeren van voorbijgangers werkt geweldig goed! Ons advies is daarom: zet je eigen bedrijfspand of gebouw volop in voor reclame. Eén geluk daarbij: Image Building heeft alle creativiteit in huis om van jouw gebouw een geweldige eyecatcher en uitstekende reclamedrager te maken!

Image Building biedt 101 verschillende mogelijkheden …

Image Building is al 30 jaar specialist in buitenreclame, signing en informatie/verkoopborden. Al voor honderden opdrachtgevers hebben wij unieke en impactvolle reclames gerealiseerd. Daarbij gebruikmakende van de mogelijkheden die hun eigen gevel bood, de eigen ramen, stoep, straat of het parkeerterrein voor de deur.

Reclame op jouw gebouw vraagt om maatwerk

Image Building biedt opdrachtgevers steeds maatwerk oplossingen. Uitgaande van standaard buizenframes, blindframes (onzichtbare buizenframe), raamfolies en Trotters. Image Building realiseert daarmee steeds unieke opstellingen in afwijkende formaten en in andere vormen: of dit nu rond is, driehoekig of in welke andere vorm dan ook. Ook het reclamedoek zelf ontwerpen wij in eigen huis: onze vormgevers ontwerpen opvallend rake reclames, vaak in kleurrijke designs.

Ons portfolio in gevelreclame

Ben je benieuwd naar ons werk? Klik dan door voor een blik in ons portfolio. Deze geeft je misschien volop ideeën en inspiratie.

Bouwcommunicatie Bouwbord Trotter buitenreclame Image Building
Bouwcommunicatie Bouwbord Trotter buitenreclame Image Building
Bouwcommunicatie Bouwbord Trotter buitenreclame Image Building
Klik naar portfolio gevelreclame

Offerte op maat voor reclame op jouw gebouw

Zoals gezegd: Image Building heeft volop ervaring in gevelreclame en andere vormen van buitenreclame. Wil je graag een offerte op maat, inclusief een uniek (technisch) ontwerp & eigen design? Wij sturen je deze al binnen 24 uur toe. En dat gratis en geheel vrijblijvend!

Ik wil een offerte aanvragen!

Bouwcommunicatie Bouwhek spandoek bouwhekdoek Image Building
Bouwcommunicatie projectbord Image Building

Image Building

Image Building is dé partner in buitenreclame voor opdrachtgevers in binnen- en buitenland. In ons 30-jarig bestaan hebben wij een flink portfolio opgebouwd in branches als de culturele sector, overheden, bouw en vastgoed, Retail, tankstations en de automotive sector. Zij komen voor Image Building om verschillende redenen …

  • Image Building biedt Full Service: inclusief eigen ontwerp, inclusief eventuele aanvraag van vergunningen en inclusief (ver)plaatsing.
  • Wij plaatsen buitenreclame al binnen circa 5 werkdagen na opdracht.
  • Image Building plaatst alleen buitenreclames en signing met een kwalitatief hoogwaardige Look. Onze uitingen zijn duurzaam.

Image Building; al 30 jaar specialist in duurzame buitenreclame

Bewust en duurzaam ondernemen staat gelukkig bij steeds meer bedrijven hoog op de agenda. Het samenwerken met partners die dezelfde waarden hanteren op dit gebied wordt dus ook met de dag belangrijker. Door te kiezen voor de buitenreclame van Image Building zit je op dat vlak helemaal goed. Ben je benieuwd naar wat we met elkaar kunnen bereiken? Neem via onderstaand knop contact met ons op, dan bouwen we binnenkort aan een gezamenlijke toekomst.

NEEM CONTACT OP

Zij gingen je al voor