Zeg eens eerlijk, waar denk jij aan bij het woord reclamebord? Waarschijnlijk aan een knallende uiting met de meest actuele weekactie of een aankondiging langs de weg van een evenement dat je absoluut niet mag missen. Maar denk je ook direct aan naamsbekendheid of vindbaarheid? Waarschijnlijk niet. Of nóg niet, moeten we zeggen. Want na het lezen van deze blog weet je wat gevelreclame jouw bedrijf allemaal nog meer brengt. Een reclamebord buiten aan je gevel is namelijk zoveel meer dan een simpel uithangbord, het is een allround marketing tool die onmisbaar is voor jouw onderneming!

Reclamebord Buiten Gevel Automotive Lexus

Naamsbekendheid vergroten met een reclamebord aan je gevel

Het is hét primaire doel van buitenreclame: opvallen en zorgen dat je blijft hangen bij de ontvanger. Nu zijn de feiten helaas zo dat dat niet met één keer in beeld zijn geregeld is. Sterker nog, het schijnt dat je merk past blijft hangen wanneer iemand drie keer bewust, negen keer deels bewust en 21 keer onbewust iets van je merk gezien heeft. Best veel contactmomenten om te realiseren dus! Laat je bedrijfspand hier dan ook zeker zijn steentje aan bijdragen. Het staat er immers toch, dus dan kan je maar beter zijn canvas optimaal benutten.

Bij Image Building werken we voor gevelreclame altijd met aluminium frames. Dit kunnen we namelijk precies naar ieders wens aanpassen. Denk dus bij een reclamebord aan je gevel niet te afgebakend in een bord dat je ergens op tegen je muur hangt. Als je wilt, pakken wij namelijk ook met gemak je volledige gevel in. Stel je maar eens voor: je hele pand verpakt in jouw huisstijl. Lekker uithangbord voor jouw merk en onderneming toch?

Reclamebord Buiten Gevel Blindframe McDonalds

Gevelreclamebord op groot formaat: betere uitstraling van je bedrijfspand

Bovenstaande brengt ons direct op het volgende pluspunt van gevelreclame van Image Building. Naast je branding en je actiemarketing dient het ook een esthetisch doel. Ziet het pand waar je zit er wat ‘vermoeid’ uit en kan het wel een opfrisbeurt gebruiken? Monteer er een frame met een bedrukt doek tegenaan en je pand ziet er met minimale moeite weer piekfijn uit. Uiteraard bereik je dit effect ook met een frisse lik verf, maar geef toe: een verfbeurt is niet iets wat je al te vaak wilt moeten regelen. Met een reclamedoek geef je jezelf dus dat strakke uiterlijk én de flexibiliteit om gemakkelijk te kunnen wisselen wanneer nodig. Is je logo of huisstijl vernieuwd? Is het een jubileumjaar? Heb je een campagne die je groot wilt uitdragen? Wij zeggen: wisselen!

Image Building Vastgoed Gevelreclame buizenframes

Een reclamebord aan je gevel maakt je beter zichtbaar én vindbaar

Naast de ‘onbewuste’ effecten dient een reclamebord buiten gevel ook nog een praktisch doel. Namelijk zichtbaar en gemakkelijker vindbaar zijn voor je bezoekers. Niets zo fijn als wanneer je bestemming duidelijk herkenbaar aan de horizon verschijnt, wat ons betreft. Ben je ook ’s avonds geopend of ligt je pand langs een doorgaande weg? Dan wil je dat jouw gevelreclame ook tijdens de avonduren goed te zien is. Ieder contactmoment is er immers weer één, toch? Onze frames rusten wij op verzoek uit met LED lampen, waardoor jouw uiting eenvoudig een verlicht reclamebord wordt.

Reclamebord Buiten Gevel met verlichting Safestore

Afwisselen met gevelreclame voor kortlopende actiemarketing

Dat we graag meer inzicht wilden verschaffen in wat een gevelreclamebord jouw bedrijf allemaal kan brengen, betekent natuurlijk niet dat we ontkennen dat het ook gewoon hét medium is voor korte actiematige boodschappen. Integendeel zelfs! Gevelreclame zoals wij het maken biedt je de mogelijkheid om eenvoudig op regelmatige basis van uiting te wisselen. Omdat we al een aluminium frame aan je gevel hebben gemonteerd, is het enkel nog een kwestie van een nieuw doek printen en verwisselen. En dat kan zo vaak als jij wilt. Zolang wij het maar uiterlijk vijf werkdagen van tevoren weten. In die tijd regelen we, indien gewenst, een nieuwe opmaak, het printen, confectioneren en wisselen op locatie.

Reclamebord Buiten Gevel Gemeente Museum Den Haag

Image Building maakt ieder reclamebord aan je gevel op maat

Onze aluminium frames bieden ons alle ruimte om creatief te zijn in het produceren van reclameborden. Van groot tot klein, van rond tot vierkant en driehoekig en van standaard ‘recht toe, recht aan’ afmetingen tot exact de vorm van je gevel volgend… wij maken jouw reclamebord aan je gevel precies zoals jij ‘m wenst. Weet je nog niet precies wat je wilt of wil je advies over of dat wat jij in gedachten hebt ook echt zo uitvoerbaar is? Onze technische specialisten komen graag bij je langs voor advies op locatie. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

NEEM CONTACT OP
MEER OVER GEVELRECLAME