Reclame maak je om je merk- en naamsbekendheid te vergroten. Hiervoor heb je gevelreclame op je pand aangebracht en misschien ook buitenreclame op je terrein geplaatst. Heb je daarbij gekozen voor reclame met verlichting voor extra bekendheid of (nog) niet? Hoe een reclamebord met licht bijdraagt aan nog meer merk- en naamsbekendheid vertellen we je in deze blog.

Hoe het reclamebord met licht je bekendheid vergroot

Hoe meer je zichtbaar bent, hoe bekender je wordt. Dat is misschien een beetje een open deur, maar wij maken het liever niet ingewikkelder dan nodig. Met verlichte reclame ben je meer uren van de dag zichtbaar. Zo bereik je meer publiek en vergroot je dus je bekendheid. Zéker in de donkere wintermaanden, waarin de meeste mensen in de schemerige uren op de weg zitten.

Of een reclamebord met licht geschikt is voor een locatie is uiteraard per locatie verschillend. Het doel is zichtbaarheid in de vroege ochtenduren en de avonden. Vestigingen die langs een doorgaande route liggen, hebben op die momenten van de dag zeker baat bij een verlicht bord. Maar voor een pand dat ergens achteraf op een terrein ligt waar alleen overdag bestemmingsverkeer naartoe komt, is een bord met verlichting absoluut geen noodzaak. Laat je daarom altijd goed adviseren of een reclamebord met licht voor jouw pand nodig is.

Reclamebord met licht automotive Trotter image building blog

Dagelijks langer zichtbaar met een reclamebord met licht

In deze tijdsgeest hoeven we het volgende feit niet uit te leggen: verlichte (of digitale) vlakken trekken de aandacht van de ontvanger.  Je oog wordt er naartoe gezogen, of je het nu wilt of niet. Voor verlichte reclameborden geldt dit dus net zo goed. Door je reclamebord uit te rusten met verlichting is je boodschap per dag langer zichtbaar, want ook in de schemerige en donkere uren van de dag ben jij nog steeds perfect zichtbaar.

Trek nóg meer aandacht met een reclamebord met licht van Image Building

Okay, je hebt een zichtlocatie en je wilt een bord met verlichting zodat je merk, pand en/of (reclame)boodschap zo goed én zoveel mogelijk opvalt. Helemaal logisch, zeker doen wat ons betreft! Maar… nóg belangrijker is de vervolgvraag: hoe blijf je zo goed en zoveel mogelijk opvallen? Het antwoord op die vraag is gelukkig simpel: afwisseling. En met een reclamebord van Image Building is die afwisseling ook simpel te regelen. Wij werken voor al onze reclameborden met bedrukte doeken. Het gemak hiervan is dat voor een nieuwe boodschap een nieuw doek bij ons binnen circa vijf werkdagen ontworpen, geprint en op locatie vervangen is.

Reclamebord met licht aluminium buizenframe image building blog

Wij hebben een ruim assortiment reclameborden met licht

Ons assortiment biedt diverse reclameborden die stuk voor stuk met verlichting uit te rusten zijn.

  • Frames met lampen: aluminium buizenframes en blindframes zijn uit te rusten met lampen aan de boven- of onderzijde.
  • Trotter: in dit mobiele billboard brengen wij op verzoek interne verlichting aan, waardoor beide zijdes van het bord verlicht zijn.
  • LED Trotter: deze Trotter bevat aan één kant een LED scherm voor meerdere boodschappen die elkaar afwisselen en aan de andere zijde een doek dat van binnenuit verlicht wordt.

Al onze reclameborden met licht leveren wij stekkerklaar (met een campingstekker) op.

Energiezuinig met LED verlichting

Duurzaamheid staat zowel bij ons als onze klanten hoog in het vaandel. Daarom werken we bij onze reclameborden met licht zoveel mogelijk met LED verlichting. LED is goedkoper, duurzamer en heeft een aanzienlijk langere levensduur dan andere soorten verlichting.

reclamebord met licht blindframe image building blog

Op zoek naar (advies over) een reclamebord met licht?

Wij staan voor je klaar! Neem contact met ons op voor een afspraak met één van onze specialisten.