Vacaturewebsites puilen uit van het aanbod, op de socials is het één groot web van job postings en de recruitmentbureaus kunnen de vraag vanuit werkgevers haast niet bijbenen… als werkgever op zoek naar nieuwe werknemers zit je op dit moment met één grote vraag: Hoe laat ik mijn vacatures opvallen tussen al die anderen? Op dit vraagstuk heeft Image Building de oplossing! Met buitenreclame boost je recruitment marketing in no time!

recruitment marketing KFC Trotter image building blog

Recruitment marketing live binnen circa vijf werkdagen

Je hebt snel nieuwe collega’s nodig en eigenlijk het liefst gisteren nog. Die campagne moet dus ook snel geregeld zijn. Say no more, Image Building is on it! Wij plaatsen binnen circa vijf werkdagen jouw buitenreclame. In de tussentijd regelen wij je hele project, zodat jij daarin volledig ontzorgd bent. Dus van inmeting op locatie tot de grafische opmaak, van printen tot montage en plaatsing op locatie… jij hebt er zo min mogelijk omkijken naar.
Dus… wil je jouw recruitment marketing ook boosten met reclameborden? Laat het ons weten en we gaan voor je aan de slag.

Personeelswerving buitenreclame Trotter Happy Italy image building blog

Image Building is al 30 jaar full-service leverancier van buitenreclame

In een tijd waarin het aanbod van vacatures ongekend hoog ligt, moet je creatief zijn als je wilt opvallen. Buitenreclame is daarbij een onmisbare manier van arbeidsmarktcommunicatie, omdat je daarmee zichtbaar bent binnen je bezoekerskring. En die lokale groep bestaat hoogstwaarschijnlijk voor een groot deel uit potentiële kandidaten. Voor een offline recruitment marketing met buitenreclame biedt ons assortiment heel wat mogelijkheden:

  • Onze Trotter is het makkelijkste medium dat wij bieden voor recruitment marketing. Dit mobiele billboard is dubbelzijdig, waardoor je direct een groot bereik creëert. Verder heeft hij geen verankering nodig, dus plaatsen is een fluitje van een cent. De Trotter is beschikbaar in vier vaste formaten.
  • Met een frame kun je geheel naar wens variëren in grootte en vorm. Afhankelijk van de ruimte die je tot je beschikking hebt kies je voor een gevelreclame, een bord op het dak of een staand frame. Wij leveren industrieel uitziende aluminium buizenframes en het strakker ogende blindframe.
  • Raamfolie is dé oplossing voor locaties waar weinig tot geen eigen buitenruimte is. We bestickeren zowel glas als andere gladde geveldelen.
  • Ook je hekwerk kun je inzetten voor personeelswerving met één of meerdere spandoeken.
recruitment marketing aluminium buizenframe image building blog

Laat je recruitment marketing opvallen!

We geven toe: met enkel het plaatsen van een reclamebord op een opvallende plek ben je er nog niet. Want als dat bord geen krachtig beeld vertoond, verdwijnt jouw buitenreclame al snel naar de achtergrond. Zorg er dus voor dat je uiting opvalt! En dat doe je vooral door het zo simpel mogelijk te houden voor je zelf. Klinkt wellicht tegenstrijdig, maar dat is het niet. Door het less is more principe toe te passen in je keuzes voor kleur en hoeveelheden tekst en beeld, communiceer jij een duidelijke, opvallende boodschap die bij de ontvanger blijft hanger. En wees ook vooral niet bang om ze met een duidelijke call-to-action gewoon te vertellen wat ze moeten doen. Reactie verzekerd!

Hulp nodig bij het maken van een opvallend ontwerp? Onze creatieve DTP-ers hebben jarenlange ervaring én een ontwerp is bij Image Building altijd in de prijs inbegrepen.

recruitment marketing small Trotter image building blog

Reclamebord voor recruitment marketing; laagdrempelig én meetbaar

Jouw ideale kandidaat vinden is knap lastig. Zéker in een tijd waarin de werkgelegenheid enorm hoog is. Daarom wil je zorgen dat je zo makkelijk mogelijk te benaderen bent voor potentiële nieuwe collega’s. Dus geen ingewikkelde sollicitatieprocedures, maar zo snel mogelijk met elkaar kennismaken en op basis daarvan verder beslissen. Door een QR-code naar een eenvoudig webformulier te plaatsen op je reclamebord, neem je de drempel van in te sturen cv’s en motivatiebrieven weg. En het leuke is dat je daarmee direct het effect van je offline wervingscampagne hartstikke meetbaar maakt.

Staat je wervingscampagne langs een doorgaande route? Dan is de QR-code niet aan te raden (want veiligheid voor alles). Zorg in dat geval voor een kort, makkelijk te onthouden webadres in je uiting. En ook hier geldt: als je hiervoor een uniek webadres gebruikt, meet je achteraf eenvoudig het effect van je offline recruitment marketing.

Personeelswerving Trotter verlichting image building blog

24 uur zichtbaarheid met verlichting

De hele dag door passeren potentiele kandidaten jouw locatie. En het laatste wat je wilt is dat juist die ene kandidaat je reclamebord niet ziet omdat hij of zij er in het donker langsrijdt. Gelukkig is ook daarvoor de oplossing al aanwezig. Onze Trotters, aluminium buizenframes en blindframes zijn allemaal optioneel uit te rusten met verlichting. Met zo’n verlicht reclamebord weet je in elk geval zeker dat jouw boodschap 24 uur zichtbaar is.

Zet ook outdoor recruitment marketing in!

NEEM CONTACT OP