SIBON Erkend Signbedrijf

Ben je op zoek naar een erkend sign bedrijf omdat je buitenreclame of signing zoekt van superieure kwaliteit? Dan zoek je in ieder geval een bedrijf met een officiële erkenning van SIBON (ook SI’Bon genoemd). Logisch, Deze branche-organisatie kent de erkenning alleen toe aan bedrijven die voldoen aan hoge kwaliteitseisen. Aan bedrijven die het vak verstaan van goede, impactvolle buitenreclame maken en van overduidelijke signing creëren.

Wat kan SIBON betekenen als je een leverancier zoekt?

Geef je een bedrijf opdracht voor reclame of signing, dan laat je een externe partij sleutelen aan je imago en aan je ‘gezicht’ naar buiten toe. Belangrijk dus dat je dat je dan de zekerheid hebt van het SIBON-keurmerk!

  • SIBON geeft inkopers van reclame en signing zekerheden bij opdracht, uitvoering en garantie op de geleverde diensten.
  • Alleen gerenommeerde bedrijven hebben toegang tot de SIBON-erkenningsregeling.
  • SIBON (ofwel SI’Bon) heeft Image Building het SIBON-keurmerk toegekend omdat wij ons binnen de branche onderscheiden in creativiteit en vakmanschap. Zij waarderen ook het werk van onze eigen Design studio.

Image Building is SIBON erkend

Image Building is een SIBON erkend signbedrijf. Logisch misschien, omdat Image Building al 30 jaar lang buitenreclame en signing plaatst. Dagelijks, door heel Nederland. Je hebt vast al veel werk van ons gezien! Werk dus die het SIBON-kwaliteitskeurmerk zéker waard is. En ook werk waar wij trots op zijn! Ben je benieuwd geworden? Gelukkig kun je ook online een flink portfolio van ons inzien. Zéker een kijkje waard!

Klik door naar ons portfolio
Meer over Image Building
Image Building buizenframe geveldoek gevelreclame
Image Building buizenframe geveldoek gevelreclame

Ja, Ik wil advies aanvragen