Vier dagen fietsen, 200 kilometer per dag, met de Dynamis-fakkel aan het stuur. Zo verplaatsen enkele Dynamis medewerkers zich van 5 tot en met 9 oktober vanuit Heerlen naar de Expo Real in München: de grootste vakbeurs op het gebied van vastgoed. De totale opbrengst van de sponsoractie gaat naar het Leontienhuis. Image Building draagt bij aan dit mooie initiatief door onder andere de exposure materialen te sponsoren. Jij kan ook een bijdrage leveren door een donatie uit te brengen!

GoToExpo - Dynamis - Leontienhuis - Image Building

Jeroen Kroondijk, directeur Dynamis: “Al jaren gaat Dynamis naar de Expo in München, en dit jaar wilden we er iets bijzonders van maken. Al snel dachten we aan het Leontienhuis. Wij hebben dit huis, een verbouwde boerderij voor mensen met een eetstoornis, eind 2017 getaxeerd op basis van duurzaamheid. Daarbij hebben we natuurlijk gelet op het fysieke gebouw, maar juist ook op de zorg en de beleving. Nu willen we met deze actie graag iets doen voor het bijzondere huis en de bewoners.”

Quote van 1 van de fietsers: “Ik ga deze uitdaging graag aan, omdat ik het Leontienhuis een warm hart toe draag.”

Dynamis en Image Building werken al geruime tijd prettig samen. “Toen Manon Veldkamp van Dynamis ons benaderde om een bijdrage te leveren was de vraag dan ook niet: doen we mee? Maar, op welke manier laten we zoveel mogelijk aandacht naar het initiatief uitgaan, waardoor we een zo hoog mogelijke opbrengst voor het Leontienhuis behalen? Daar doen we het uiteindelijk allemaal voor”, aldus Janne Woltman – accountmanager bij Image Building.

Over het Leontienhuis

Het Leontienhuis is een verbouwde boerderij waar personen met een eetstoornis én hun naasten terecht kunnen. Een deel van de vrijwilligers hebben zelf een eetstoornis gehad en helpen de bezoekers vanuit hun eigen ervaring. Van de oude boerderij bleven alleen de buitenmuren overeind: verder werd alles gerenoveerd. Verschillende bedrijven werkten in 2014 en 2015 belangeloos mee aan de renovatie. Het Leontienhuis is volledig afhankelijk van sponsoren en donaties. Doneer ook!

Over Dynamis

Dynamis is een overkoepelende, landelijke fullservice-organisatie voor 13 vastgoedorganisaties met in totaal 40 vestigingen door heel Nederland. Dynamis faciliteert de diverse organisaties op het gebied van research, kennisdeling, marketing en landelijke naamsbekendheid. Daarnaast begeleiden zij partners bij hun landelijke vastgoedvraagstukken. Dynamis werkt landelijk, regionaal en lokaal op alle gebieden: wonen, bedrijfsonroerendgoed, taxaties en vastgoedconsultancy.