Wist jij dat niet alleen planten en bomen goed groeien in de buitenlucht? Jouw merk doet dat namelijk ook! Als ondernemer ben je eigenlijk constant bezig om je concurrentie voor te blijven en je eigen bedrijf of merk in de markt te zetten. Met buitenreclame blijf je de concurrentie een stap voor omdat je daarmee de aandacht van passanten weet te vangen én vasthouden. Hoe je dat doet? Hier zijn tips om met buitenreclame de show te stelen:

gevelreclame buitenreclame blindframe gevelbord

Buitenreclame, keep it stupid simple

Het klinkt wellicht raar, maar je buitenreclame simpel houden is zeker van belang. Of je nou een buizenframe, reclamebord buiten of Trotter billboard inzet. De uiting moet jouw boodschap in slechts tien seconden weten over te brengen op de passant. Zorg dus dat je uiting niet te veel tekst bevat en de kern van je boodschap in enkele woorden past. Leuk weetje: de meest effectieve buitenreclame brengt jouw boodschap over in slechts twee tellen. Houd het dus stupid simple!

Gebruik kleur in je buitenreclame

Met het juiste kleurgebruik trek je direct de aandacht. Doe vooraf wel even onderzoek naar welke kleuren waar voor staan. Kleur is namelijk onbewust een zeer belangrijk element in het leven. Zo heeft het invloed op personen hun keuzes, stemming maar zéker ook op hun koopgedrag. Passanten nemen kleuren vaak eerder waar dan tekst. Om deze reden is kleurgebruik in buitenreclame dus van essentieel belang. Voorkom dat je de plank misslaat met het verkeerde kleurgebruik. Maar het meest belangrijke is dat je kleuren gebruikt die het beste bij jouw merkidentiteit passen. Herkenbaarheid is namelijk key bij het neerzetten van jouw imago!

Lees ook: Profile combineert slim tekst met kleur in automotive campagne

buitenreclame wij gaan weer naar school trotter billboard

Ontdek je plekje

Ben jij je ervan bewust dat er bij bedrijven op een zichtlocatie iedere dag zo’n 15.000 potentiële klanten voorbijkomen? Locatie is dus een belangrijke factor bij de inzet van tijdelijke buitenreclame. Vergelijk het eens met een advertentie in bijvoorbeeld een huis-aan-huis blad. Daar bereik je eenmalig dezelfde aantallen als dat je met buitenreclame op de juiste locatie iedere dag bereikt. Kijk, dat is pas opvallen!

Zorg voor interactie

Buitenreclame hoeft niet per se eenzijdige communicatie te zijn. Sterker nog, met een beetje creativiteit kun je tijdelijke buitenreclame al snel en gemakkelijk interactief maken. Ben jij al klaar voor de toekomst? Het lijkt wellicht een open deur maar met bijvoorbeeld een QR-code is eenvoudig en snel een koppeling te maken tussen offline reclame en bijvoorbeeld jouw website. Hierdoor zorg je ervoor dat je offline publiek actief met je merk aan de slag gaat en ook online een kijkje neemt. Twee vliegen in een klap, handig!

Lees ook: interactieve buitenreclame; eenvoudig en toekomstgericht

buitenreclame steel de show trotter rotterdam billboard reclamebord

Laat je adviseren door een specialist

Onze technische specialisten komen graag vrijblijvend langs op locatie om de situatie te bekijken. Kost je alleen een kopje koffie. Daarna brengen zij een passend advies uit over het meest geschikte buitenreclamebord voor jouw locatie. Al met al brengen wij al bijna 30 jaar de beste mogelijkheden voor reclameborden, projectborden en gevelborden in kaart. Wij nemen het traject, van inmeten, klic-melding tot plaatsing volledig voor je uit handen.

Neem via onderstaande button contact op met een van onze specialisten en we bespreken jouw wensen graag met je om samen tot een passende oplossing te komen.

VRIJBLIJVEND ADVIES OP MAAT AANVRAGEN