Creëer balans in online en offline
communicatiemiddelen!

Wil jij een lopende campagne onder de aandacht brengen en omzet verhogende middelen inzetten? Ben jij importeur en wil jij dat alle dealervestigingen in het land een uniforme uitstraling krijgen? Heb jij een dealervestiging en wil jij meer naamsbekendheid bewerkstelligen?
De producten van Imaege Building zijn breed toepasbaar en niets is ondenkbaar. Wij komen graag bij je langs op locatie om de mogelijkheden te inventariseren.

Campagnes

Een kortingsactie communiceren? Een verhuizing aankondigen? Een nieuw model introduceren? Campagnes zijn pas succesvol als de ideale mix aan communicatiemiddelen wordt ingezet. Dat geldt uiteraard voor alle uitingen, zowel online als offline. Landelijk of vestiginggebonden, als specialist in automotive signing hebben wij voor ieder project een oplossing! Door de tijdelijke aard van campagnes zijn onze producten bij uitstek geschikt voor de promotie hiervan.

MEER INFORMATIE

Uniformiteit

Of je nou importeur bent of de verantwoordelijkheid hebt over een autodealervestiging of wasstraat, je bent continu op zoek naar mogelijkheden. Opties die bijdragen aan verbetering van de merkpositie. Hoe sterker een merk immers wordt neergezet, tot hoe meer verkoop dit leidt. Uniformiteit is toepasbaar op verschillende niveaus; van vestiging tot merkgebonden, van regionaal tot landelijk. Ons portfolio is ruim gevuld met diverse toepassingen.

MEER INFORMATIE

Signing

Zichtbaarheid en herkenbaarheid ter plaatse, met behoud van uitstraling is ontzettend belangrijk voor iedere autodealer. Dat kan gaan om Trotters of gevelreclame in de vorm van bestickering of een blindframe outdoor. Door de signing in te zetten is jouw vestiging 365 dagen per jaar zichtbaar voor een groot publiek. Signing is overal; indoor, outdoor, van klein tot groot. Door de producten op de juiste plek in te zetten beïnvloed je ook nog  het aankoopgedrag van je klanten!

MEER INFORMATIE