Campagne automotive

Een kortingsactie communiceren? Een verhuizing aankondigen? Een nieuw model introduceren? Campagnes zijn pas succesvol als de ideale mix aan communicatiemiddelen wordt ingezet. Dat geldt uiteraard voor alle uitingen, zowel online als offline. Landelijk of vestiginggebonden, als specialist in automotive signing hebben wij voor ieder project een oplossing! Door de tijdelijke aard van campagnes zijn onze producten bij uitstek geschikt voor de promotie hiervan.

Ik help je graag met het realiseren van jouw premium uitstraling! Bel of mail me gerust!

Of vraag een vrijblijvende offerte aan via het aanvraagformulier.

JurriaanJurriaan Otting, accountmanager automotive

Ontdek het portfolio aan Automotive Campagnes

.

Een optimaal resultaat met het juiste advies

Onze producten lenen zich uitstekend voor actiematige inzet. Juist het combineren van verschillende toepassingen zorgt voor de nodige exposure. Combineer de Trotter met het frame en het raamfolie om de attentiewaarde te verhogen. Door in buitenreclame door te verwijzen naar de online campagne, maak je de cirkel rond.

Regelmatig communiceren wij offline campagnes voor onze opdrachtgevers. Is het niet vestiging-gebonden, dan is het wel landelijk; alle dealervestigingen van een bepaald bedrijf, en het hoofdkantoor. Door de campagne landelijk uit te rollen wordt deze herkenbaar voor het publiek en blijft eerder hangen.

Heb je een campagne in het vooruitzicht? Wij gaan graag met je in gesprek om samen de optimale mix te creëren en het hoogst haalbare resultaat te bereiken.

Veilig formulier

Advies nodig?

Wij helpen je graag!

NEEM CONTACT OP