Uniformiteit in de autobranche

Of je nou importeur bent of de verantwoordelijkheid hebt over een autodealervestiging of wasstraat, je bent continu op zoek naar mogelijkheden. Opties die bijdragen aan verbetering van de merkpositie. Hoe sterker een merk immers wordt neergezet, tot hoe meer verkoop dit leidt. Door één beeld aan te houden als uiting ontstaat een bepaalde rust en focus. Dit beeld kan uiteraard wel op verschillende manieren worden toegepast, want herhaling geeft de boodschap extra kracht. Uniformiteit is toepasbaar op verschillende niveaus; van vestiging tot merkgebonden, van regionaal tot landelijk niveau. Ons portfolio is inmiddels ruim gevuld met allerlei verschillende toepassingen. Wij komen graag bij je langs op locatie om samen in gesprek te gaan en op basis daarvan een uniformiteitsplan samen te stellen.

Ik help je graag met het realiseren van jouw premium uitstraling! Bel of mail me gerust!

Of vraag een vrijblijvende offerte aan via het aanvraagformulier.

JurriaanJurriaan Otting, accountmanager automotive

Strategisch meedenken

Onze kennis van producten, in combinatie met de jarenlange ervaring in de autobranche heeft er in geresulteerd dat veel importeurs ons betrekken bij het maken van strategische keuzes.

Image Building speelt een essentiële rol bij het creëren van uniformiteit bij onder andere dealervestigingen. Wij gaan persoonlijk in gesprek met de importeur om samen de wensen door te nemen. Aan de hand daarvan bezoeken wij iedere vestiging en maken een inventarisatie per locatie. Vervolgens stellen wij een compleet uniformiteitsplan op met concrete adviezen om de uitstraling van de locaties te verhogen. De importeur ontvangt een totaaloverzicht per dealer betreft de outdoor signing, inclusief een fotoimpressie met ons advies per dealervestiging. De importeur en de dealer worden zo bijna volledig ontzorgd en zij zullen altijd de meest actuele visuals rondom de panden tonen met de hoogste kwaliteit beelddragers (Trotter, Blindframe of raamfolie).

NEEM CONTACT OP

^ Ontdek dit uniformiteitsproject door te klikken

Recente projecten

Advies nodig?

Wij helpen je graag!

NEEM CONTACT OP