De Museum Vakdagen en Image Building. Op het eerste gezicht een vreemde combinatie. Of toch niet? Want al sinds de ontwikkeling van de Trotter zijn we betrokken bij het plaatsen van culturele en maatschappelijke exposities door het hele land. Vandaar dat wij dit jaar voor het eerst op de Museum Vakdagen in het Evoluon te Eindhoven staan. We heten je daarom van harte welkom bij de ‘Trotter expo’ een tentoonstelling over de Trotter!

museum vakdagen sneak peak achtergrond

Deze expositie ‘runnen’ we niet alleen, we werken hiervoor samen met De Resolutie/Atelier van Zijderveld. In het afgelopen jaar hebben we gemerkt dat onze bedrijven elkaar op vele fronten aanvullen, en gezamenlijk projecten beter kunnen adviseren, begeleiden en naar een hoger niveau kunnen tillen. We hebben eenzelfde open werkwijze, overeenkomende opdrachtgevers en zijn allesbehalve concurrenten. Hierdoor was de vraag om samen op de Museum Vakdagen te staan snel beantwoord. Natuurlijk hebben we los van elkaar onze kernpunten die we op deze vakbeurs willen uitlichten. Gezamenlijk hebben we een plan bedacht waarmee wij op één stand (nr. 7!) onze beide bedrijven presenteren.

Pop-up museum tijdens Museum Vakdagen

Bovengenoemde samenwerking resulteert in een pop-up expositie; De Trotter expo. In dit ‘museum’ is een wel heel bijzondere tentoonstelling te zien: ‘De Trotter’. Om de verhaallijnen goed te begrijpen dien je dit museum eigenlijk twee keer te bezoeken. Een keer onder begeleiding van De Resolutie: zij geven inspiratie voor de inrichting van toekomstige tentoonstellingen. Je tweede bezoek loop je door het museum met Image Building: Nu ontdek je het ontstaan van de Trotter en de vele toepassingen voor buitencommunicatie.

museum vakdagen sneak peak plattegrond

Cultuur en Image Building

Culturele en maatschappelijke exposities hebben de afgelopen jaren door het hele land een vlucht genomen.  Hierdoor is er bij Image Building nu een dedicated projectmanagement-team Cultuur aan de slag gegaan. Zij houden zich bezig met het begeleiden van projecten van stichtingen, verenigingen en andere culturele instellingen. Bovendien heeft de focus van dit team direct invloed op de kwaliteit van jouw culturele projecten en exposities. Omdat zij zich volledig concentreren op maar één doel, de opdrachtgever ontzorgen, weet je zeker dat je buitententoonstelling in vertrouwde handen is.

De Museum Vakdagen

Op woensdag 17 en donderdag 18 april 2019 vindt alweer de vierde editie van de Museum Vakdagen plaats. De Museum Vakdagen zijn in het Evoluon te Eindhoven. Dit bijzondere gebouw is een retro-futuristisch ontwerp van Louis Kalff en Leo de Bever. Meer dan 80 exposanten presenteren zich tijdens de Museum Vakdagen. Laat je inspireren, informeren en ontdek de nieuwste innovaties die voor jouw museum of culturele instelling van betekenis kunnen zijn.

museum vakdagen sneak peak plattegrond

Benieuwd naar het pop-up museum? Bezoek ons dan op stand nr. 7 op woensdag 17 en donderdag 18 april in Eindhoven. Helaas niet in de gelegenheid om naar Eindhoven te komen? Volg ons dan via ons verhaal op Instagram en Facebook!