Bijzonder impactvolle Trotter Reclame is zéker van Image Building

Trotter reclames zijn de standalone displays met de herkenbare, brede voet van Image Building. U ziet ze volop op straat, op parkeerterreinen en op andere openbare locaties. En dat is begrijpelijk. Immers, het blijkt bijzonder effectief om voorbijgangers te triggeren met reclame of met informatie. Image Building heeft de Trotters zelf ontwikkeld. Naar wensen en behoeften van zoveel opdrachtgevers, uit vele verschillende branches. Onderstaand nemen wij u aan de hand door ons eigen verhaal …

Bouwcommunicatie Bouwbord Trotter buitenreclame Image Building

Trotters & andere oplossingen voor buitenreclame

Image Building is al ruim 30 jaar specialist in buitenreclame. Dagelijks plaatsen wij buitenreclame, signing en informatieborden in ongekend veel verschillende uitvoeringen voor opdrachtgevers in binnen- en buitenland. Toch is de Trotter het meest populair (met zeer grote voorsprong!) binnen ons assortiment aan reclamedragers, signing en informatieborden.

Wij ontwerpen graag uw eigen Trotter reclame

Image Building biedt full service: wij regelen uw Trotter reclame van A tot Z. Vraagt u een offerte aan, dan starten onze ontwerpers meteen met het maken van een uniek, eigen design. U zult versteld staan van de impactvolle én ook opvallende reclames die zij kunnen ontwerpen.

Ik wil een offerte aanvragen!

Janine Langbroek - Verkade Projectmanager Overheid en Cultuur Image Building

Janine Langbroek – Verkade
Projectmanager Cultuur, Events & Overheid

Bouwcommunicatie projectbord Image Building
Bouwcommunicatie Bouwhek spandoek bouwhekdoek Image Building

Waarom ziet u overal toch zoveel Trotter reclame?

In binnen- en buitenland ziet u volop de (zo kenmerkende) Trotters van Image Building. Zéker op parkeerterreinen, stoepen, pleinen en op andere publieke locaties waar dagelijks zo veel voorbijgangers de Trotter zien. Maar waarom kiezen toch zo veel van onze opdrachtgevers voor de Trotter om hun reclame of informatie uit te dragen?

  • Trotters hebben een kwalitatief hoogwaardige Look & Feel: zij doen zéker niet onder voor ander modern straatmeubilair.
  • Trotters staan volledig stand-alone, zeer stabiel en kunnen geplaatst worden op werkelijk iedere ondergrond! Het geheim van de grote stabiliteit zit in de brede voetplaat met betonnen plaat en vier verstelbare poten.
  • Trotters zijn 100% weer- en windbestendig.
  • Trotters zijn mobiel en zelf verplaatsbaar. Image Building plaatst Trotters in heel Nederland en wél binnen circa 5 werkdagen na aanvraag. Ook de service van het verplaatsen en van het vervangen van de uitingen behoort tot onze dienstverlening. Daarin kunnen wij volledig ontzorgen!
  • Trotters hebben aan beide zijden een groot vlak waardoor de reclame of informatie zeer goed zichtbaar is (ook van grotere afstand). Wij bieden Trotters in Large, Medium en Small en ook steeds in Portrait of Landscape: u kunt dus kiezen wat het beste past bij uw uiting en bij de locatie van de Trotter.

Uniek, eigen product van Image Building

In ons 30-jarig bestaan plaatsten wij nog het meeste Trotters. Door die jaren hebben wij deze mobiele reclamedragers steeds doorontwikkeld. Zo vindt Image Building bijvoorbeeld de duurzaamheid en circulariteit ongekend belangrijk. Wij recyclen tot 98% van de Trotter tot onderdelen van nieuwe borden en pakken alle verantwoordelijkheid over de levensloop. Ook hebben wij de LED-Trotter ontwikkeld: een 24/7 zichtbare (verlichte) Trotter waarin meerdere reclames elkaar afwisselen.

Image Building; al 30 jaar specialist in duurzame buitenreclame

Bewust en duurzaam ondernemen staat gelukkig bij steeds meer bedrijven hoog op de agenda. Het samenwerken met partners die dezelfde waarden hanteren op dit gebied wordt dus ook met de dag belangrijker. Door te kiezen voor de buitenreclame van Image Building zit je op dat vlak helemaal goed. Ben je benieuwd naar wat we met elkaar kunnen bereiken? Neem via onderstaand knop contact met ons op, dan bouwen we binnenkort aan een gezamenlijke toekomst.

NEEM CONTACT OP

Zij gingen je al voor