Met een reclamedoek kun je werkelijk alle kanten op. Van laag tot hoog en van smal of breed tot met of zonder frame… voor iedere uitdaging is een oplossing te bedenken met reclamedoeken. Makkelijk praten natuurlijk zo even in twee enthousiaste regels, maar we begrijpen dat ons enthousiasme alleen niet voldoende argumentatie is. Vandaar dat we in deze blog onze vijf argumenten vóór het gebruik van reclamedoek uitvoerig voor je uit de doeken doen.

reclamedoek aluminium buizenframe buitenreclame image building blog

1. Reclamedoek voor communicatie én aankleding

Waar reclamedoeken worden opgehangen, ziet het er direct een stuk aangekleder uit. Een kaal hek, een lege muur, een saaie steiger… allemaal zien ze er een stuk leuker uit als daar een doek met een gave print aan wordt opgehangen. En hoe opvallender de print, hoe meer aandacht voor de boodschap en hoe beter de boodschap en afzender blijven hangen bij de voorbijganger. Een reclamedoek dient dus in zijn eentje meerdere doelen.

reclamedoek aluminium frame rond image building blog

2. Oneindig variëren met een reclamedoek in frame

Een reclamedoek kun je dus bedrukken met elke opdruk die je maar wilt. Maar we maken de keuze nog wat meer reuze… Door een reclamedoek op te spannen in een aluminium buizenframe of blindframe worden ook iedere gewenste grootte en (nagenoeg) iedere gewenste vorm mogelijk. Denk dus gerust in mogelijkheden van driehoekig tot rond en van een frame van één vierkante meter tot het volledig bedekken van een flatgebouw. En alles daar tussenin! Bij Image Building maken we ieder project volledig op maat, zodat impact en zichtbaarheid zo optimaal mogelijk zijn.

reclamedoek in buizenframe image building blog

3. Een reclamedoek houd je gemakkelijk actueel

Om je buitenreclame te laten opvallen, raden we je aan regelmatig te wisselen van boodschap/uiting. Het produceren en verwisselen van een nieuw doek doen wij altijd snel, gemakkelijk en veilig. Hierbij maakt het niet uit of je doek dichtbij de grond hangt of op grote hoogte. Onze ervaren monteurs vervangen je reclamedoek standaard binnen vijf werkdagen op locatie en weten met iedere situatie raad. Houd je communicatie dus eenvoudig up-to-date door regelmatig een doekwissel te doen.

reclamedoek gevelverfraaiing blindframe image building blog

4. Je reclamedoek komt terug als tas via Mijn Buuf

Al vanaf het ontstaan van Image Building houden wij ons bezig met het produceren van duurzame en circulaire buitenreclame oplossingen. De reclamedoeken waar wij mee werken zijn van hoogwaardig PVC. Om ervoor te zorgen dat ook dit materiaal zo goed mogelijk hergebruikt wordt, werken wij samen met Mijn Buuf. In dit atelier vermaken creatieve wereldvrouwen jouw gebruikte reclamedoek tot shoppers, rugtassen, opberghoezen en veel meer! Leuk als aandenken aan je project dus.

gevelreclame doek buitenreclame image building blog

5. Reclamedoeken zijn vriendelijk voor de portemonnee

Dit vinden wij niet het hoofdargument voor het inzetten van bedrukte reclamedoeken, maar het is zeker een argument. Dankzij de hoogwaardige materiaalkeuze hebben onze reclamedoeken een lange levensduur. Dat je al die kwaliteit bij ons verkrijgt met een gunstig prijskaartje, is dan toch extra mooi meegenomen.

Advies op maat voor jouw buitenreclame project

Ben je op zoek naar reclamedoeken voor jouw bedrijf, maar twijfel je nog welke oplossing het beste past? Onze technische specialisten komen graag (én vrijblijvend) bij je langs voor een advies op maat. Al 30 jaar brengen wij de beste buitenreclame mogelijkheden in kaart voor diverse organisaties binnen allerlei verschillende branches. Daarbij nemen we je het traject, van inmeten tot plaatsing, volledig uit handen.

VRAAG ADVIES AAN