Wij gaan weer naar school 2018-05-17T11:55:17+00:00

Verkeersveiligheid in jouw gemeente

Nog een paar weken en de zomervakantie begint. Hoog tijd voor de voorbereiding op het nieuwe schooljaar. Het moment om extra aandacht te besteden aan verkeersveiligheid in jouw gemeente. Juist vlak na de vakantie blijken de risico’s groot: de verkeersdrukte neemt weer toe en een nieuwe groep kinderen gaat lopend of fietsend de weg op. Hoe helpt jouw gemeente ze veilig naar school te gaan?

Onze partner Tjinco heeft met Leer in het Verkeer daarvoor de campagne wij gaan weer naar school ontwikkeld met de bekende tekeningen van Dick Bruna. Wij leveren hiervoor de Trotter, een mobiel campagnebord.

De voordelen:

  • Gemakkelijk voor jou: wij ontzorgen je volledig op het gebied van plaatsing en verwijdering
  • Hoge attentiewaarde: de illustraties van Dick Bruna zijn vrolijk en herkenbaar voor jong en oud
  • Bewezen effectief: door de illustraties gaan automobilisten onbewust langzamer rijden
OFFERTE

VEILIG, DUURZAAM EN EFFECTIEF

Minder ongelukken met Dick Bruna

Er wordt gemiddeld 0,75 km langzamer gereden als er Dick Bruna borden langs de weg staan. Tevens reduceren de borden het aantal snelheidsovertreders in een 30 km-zone met vijf procent. Dit werd aangetoond in het wetenschappelijk praktijkonderzoek van SWOV, dat in opdracht van Metropoolregio Rotterdam Den Haag werd uitgevoerd. In zijn algemeenheid geldt: Hoe meer snelheidsverlagingen, hoe minder verkeersslachtoffers.

NEEM CONTACT OP

Advies nodig?

Wij helpen graag!

NEEM CONTACT OP