• Binnen 48 uur een offerte
  • Advies op maat
  • 30+ jaar ervaring
  • Levering door gehele Benelux

4,9

Bouw & Infra

Ontdek onze bouw- en infrastructuuroplossingen! Bij Image Building streven we naar buitengewone resultaten in de bouw- en infrastructuursector. Verken onze pagina en ontdek onze expertise, projecten en diensten. Samen bouwen we aan een betere toekomst.

Bekijk producten Direct een offerte

Bouwplaats

Renovaties

Informatievoorziening
voor jouw bouwplaats!

Naast de vastgoedbranche is Image Building ook al heel wat jaren actief in de Bouw & Infra branche. Rondom een bouwproject is altijd van alles te communiceren. Van de logo’s van alle betrokken partijen tot projectinformatie voor de omwonenden en van een impressie van het uiteindelijke resultaat tot de verkoopinformatie vanuit de makelaar.

Herontwikkelingsgebied

Verduurzamingstraject

Full service bij
Image Building

Snel leveren

Binnen 48 uur ontvang je een vrijblijvende offerte én indien gewenst een grafisch ontwerp. En je reclame staat binnen ca. 5 tot 10 werkdagen op locatie.

Alles onder één dak

Wij verzorgen het printen, monteren en transporteren allemaal intern. Hierdoor kunnen wij snel schakelen voor jouw project.

Advies op maat

Tijdens dit proces heb je één vast aanspreekpunt die je voorziet van op maat gemaakte oplossingen.

MVO

Duurzaamheid staat bij Image Building hoog in het vaandel. We hergebruiken en recyclen onze materialen.

Leg je vraagstuk neer bij
Image Building

Ben je opzoek naar een ervaren partij op het gebied van buitencommunicatie in de bouw & infra branche? Leg je uitdaging dan neer bij Image Building. Onze specialisten staan klaar om jou te voorzien van op maat gemaakt advies! Bel met ons team of stuur ons een bericht via de onderstaande button.

Bel met ons team Stuur een bericht

Team Vastgoed & Bouw