Gevelreclame laat je pand opvallen

Of je pand nu op een industrieterrein, in een winkelstraat of langs de snelweg staat, je wilt dat het opvalt. Je bezoekers moeten je gemakkelijk kunnen vinden en degene die je nog niet kent moet nieuwsgierig worden naar jou (en niet naar de concurrent). Met gevelreclame kun je ervoor zorgen dat jouw pand of uiting meer opvalt dan de rest.

Wij leveren gevelreclame op ieder formaat

Image Building is al ruim 30 jaar specialist in buitenreclame. Wij adviseren op maat en hebben alle benodigde disciplines in eigen huis. Van grafische vormgeving tot printen en van logistiek en binnen circa tien werkdagen monteren op locatie. Als je kiest voor gevelreclame van Image Building nemen wij je je project volledig uit handen.

Heb je een zeer groot pand of bevat de gevel ‘uitdagingen’ waardoor je gevelreclame een heel specifieke vorm moet zijn? Geen zorg! De buitenreclame van Image Building is op ieder gewenst formaat te maken en daarnaast ook nog eens in nagenoeg iedere vorm. Nodig ons via dit formulier uit voor een advies op locatie, dan vertellen we je graag welke mogelijkheden ons assortiment biedt voor jouw gevelreclame.

Ik wil advies op maat

Jurriaan Otting accountmanager Automotive Retail

Jurriaan Otting
Accountmanager Automotive & Retail

Dit zijn de oplossingen van Image Building

Gevelreclame aluminium buizenframe image building
BUIZENFRAME
Gevelreclame blindframe hangend enkel image building
BLINDFRAME
Gevelreclame raamfolie buitenreclame image building
RAAMFOLIE
Gevelreclame blindframe verlicht Image Building