Over Image Building

Wij zijn dé specialist in tijdelijke buitenreclame. Wij ontwerpen, produceren, bouwen en plaatsen tijdelijke (reclame)uitingen in de openbare buitenruimte.

We staan bekend om het feit dat wij onszelf elke dag wéér uitdagen om nóg mooiere dingen te maken. Of dat nu is op het gebied van product, vormgeving of onze service. Dat doen wij met een divers team van enthousiaste mensen die allemaal vanuit hun eigen expertise het beste uit ons bedrijf en onze producten halen. Iedere dag weer.

Waarom we dat doen? Omdat we willen dat Image Building niet alleen de grootste en meest duurzame aanbieder van tijdelijke buitenreclame in Nederland is. We willen ook één van de grootste van Europa worden. En dat bereiken wij met onze kennis, kunde én kwaliteit.

Image Building buizenframe geveldoek gevelreclame
Trotter evenementen Image Building buitenreclame

Building blocks

Kort en krachtig is de basis van buitenreclame. Dit is wat je over ons moet weten:

  • 30 jaar jong; we zitten vol ervaring, maar zijn nog net zo enthousiast als de dag waarop we begonnen.
  • We go the extra mile; we zetten altijd die extra stap voor onze klanten. In Nederland én ver daarbuiten.
  • Lange termijn; ons uitgangspunt in alles. Van de relaties met onze klanten tot werken met duurzame materialen.
  • Circulair werken; is onze normaal. Wij hebben de regie over de levensloop én recycling van onze producten.
  • Aandacht is alles; door de tijd te nemen voor ieder project, schakelen wij snel.
  • Pioniers in productontwikkeling; we streven altijd naar innovatie in ons vakgebied.

Daarom werken met Image Building

Ben je op zoek naar een ervaren partner die jouw buitencommunicatie naar een grotere hoogte tilt? Zoek je een partij die niet alleen het gevraagde uitvoert, maar ook uit zichzelf meekijkt naar extra én de meest duurzame mogelijkheden binnen jouw project? Leg je vraagstuk dan neer bij Image Building. Wij hebben specialisten in huis op het gebied van techniek, vormgeving, productie en logistiek. Daardoor schakelen we snel bij iedere uitdaging die we voorgelegd krijgen. Wil je weten wat wij voor jou kunnen realiseren?

Let’s build together!

Onze service

One stop shop
(Technisch) advies, projectbegeleiding, vormgeving, printen, confectioneren, bouwen van frames én logistiek… Met alles onder één dak schakelen wij altijd snel.

Op maat gemaakt