• Binnen 48 uur een offerte
  • Advies op maat
  • 30+ jaar ervaring
  • Levering door gehele Benelux

4,9

Overheid

Bij Image Building begrijpen we het belang van effectieve communicatie tussen de overheid en haar burgers. We geven u graag meer inzicht in ons werk op het gebied van overheidscommunicatie en hoe we samenwerken met verschillende instanties. Blader door onze pagina en lees meer over onze werkwijze, service, succesvolle campagnes en de impact die we hebben gehad.

Bekijk producten Direct een offerte

Citymarketing

Bewegwijzering

Verkeersveiligheid

Overheidscommunicatie
toegepast

Overheidscommunicatie speelt een cruciale rol in het informeren en betrekken van burgers bij het beleid en de diensten van de overheid. Het inzetten van de buitencommunicatie van Image Building helpt hierbij!

Informatievoorziening

Afvalcampagnes

Crisiscommunicatie

Full service bij
Image Building

Snel leveren

Binnen 48 uur ontvang je een vrijblijvende offerte én indien gewenst een grafisch ontwerp. En je reclame staat binnen ca. 5 tot 10 werkdagen op locatie.

Alles onder één dak

Wij verzorgen het printen, monteren en transporteren allemaal intern. Hierdoor kunnen wij snel schakelen voor jouw project.

Advies op maat

Tijdens dit proces heb je één vast aanspreekpunt die je voorziet van op maat gemaakte oplossingen.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Duurzaamheid staat bij Image Building hoog in het vaandel. We hergebruiken en recyclen onze materialen.

Leg je vraagstuk neer bij
Image Building

Nog op zoek naar een betrouwbare, ervaren partner op het gebied van overheidscommunicatie? Image Building ontzorgt volledig en wij nemen onze opdrachtgevers ieder traject zoveel mogelijk uit handen. Van het regelen van vergunningsaanvragen tot de grafische opmaak en van de productie van uitingen en het op locatie verwisselen van campagnes en boodschappen. Onze adviseurs denken graag mee.

Bel met ons team Stuur een bericht

Team Overheid, Cultuur & Events