• Binnen 48 uur een offerte
  • Advies op maat
  • 30+ jaar ervaring
  • Levering door gehele Benelux

4,9

Grafisch vormgeven

Wil jij ook buitenreclame inzetten voor jouw bedrijf, maar ben je niet creatief en heb je ook geen bedrijf wat je uiting kan opmaken? Geen probleem! Bij Image Building maken we het inzetten van buitenreclame voor iederéén mogelijk, dankzij onze creatieve DTP-service.

DTP-service altijd bij
de opdracht inbegrepen

Of het nu gaat om een opvallend verkoopbord voor makelaars, de indeling van een verkiezingsbord, een campagnebeeld voor het nieuwste automodel of een creatieve invulling van een leegstaande etalage… onze DTP-ers weten er raad mee. Zij hebben een brede ervaring en kennen de uitdagingen van zowel de buitenreclame oplossingen als de panden en situaties waarin deze geplaatst gaan worden. Die ervaring passen zij toe in ieder ontwerp wat ze maken of controleren en ze adviseren onze klanten waar nodig.

Creatieve DTP-service uitgelegd

In de grafische branche hoor je allerlei verschillende functietitels en bijbehorende disciplines. Maar wie doet nu precies wat? Dat leggen we graag uit. Onze creatieve DTP-ers voeren het grafische vak uit in het tussengebied van grafisch vormgevers en DTP-ers. Een grafisch vormgever is vooral bezig met het nieuw ontwerpen van huisstijlen en zet de basislijn op voor alle denkbare communicatiemiddelen en media. Een DTP-er is juist geen ontwerper, maar degene die binnen de eerder vastgestelde lijnen de uitingen verder opmaakt. Creatieve DTP-ers zitten hier tussenin. Ze werken over het algemeen binnen bestaande huisstijlen, maar kunnen ook een volledig nieuw ontwerp opzetten.

Je kunt vandaag nog starten met het inzetten van buitenreclame. Onze creatieve DTP-service verzorgt je in no-time een krachtig grafisch ontwerp en vervolgens plaatsen wij binnen circa vijf tot tien werkdagen de gewenste buitenreclame bij jou op locatie.

Meer over ons

Eigen ontwerp beschikbaar?

Een kant en klaar ontwerp aanleveren is uiteraard ook helemaal prima. Deze sturen we wel altijd even langs onze creatieve DTP-service, voor een finale check voordat we het bestand doorzetten naar onze printers. Zij kennen immers alle specificaties en weten waar ze extra op moeten letten. Zo kunnen we eventuele uitdagingen nog op tijd verhelpen.

DTP-service adviseert in reclame op groot formaat
Het klinkt misschien vreemd, maar een tekst of compositie op groot formaat (lees: maatje billboard en gróter) kan heel anders overkomen dan dezelfde opmaak op een A4-tje. Onze creatieve collega’s van de DTP-afdeling weten dit als geen ander en adviseren daarom graag op dit gebied. Bekijk de pagina met producten om te bepalen waarop je jouw uiting wilt tonen.

Bekijk onze producten

Leg je vraagstuk neer bij
Image Building

Je kunt vandaag nog starten met het inzetten van buitenreclame. Onze creatieve DTP-service verzorgt je in no-time een krachtig grafisch ontwerp en vervolgens plaatsen wij binnen circa vijf werkdagen de gewenste buitenreclame bij jou op locatie. Heb je nog vragen over onze dienstverlening en/of producten? Neem dan via de onderstaande knop vrijblijvend contact met ons op.

Bel met ons team Stuur een bericht