• Binnen 48 uur een offerte
 • Advies op maat
 • 30+ jaar ervaring
 • Levering door gehele Benelux

4,9

Reclamedoek laten maken voor buiten

Bereik jouw doelgroep met een reclamedoek op maat voor buiten. Bij Image Building nemen we het complete proces uit handen: het ontwerp, het bedrukken van het reclamedoek en (indien gewenst) de montage. Indien gewenst kunnen we het reclamedoek in een frame leveren en ledverlichting monteren, zodat jouw boodschap 24/7 zichtbaar is.

Ontdek hieronder de mogelijkheden voor reclamedoeken of bel met ons team voor advies.

Directe offerte Bel met ons team
reclamedoek

Mogelijkheden voor reclamedoeken

Of je nu een los reclamedoek wilt, een reclamedoek in een buizenframe of in een blindframe, wij leveren het allemaal. Doordat we met onze eigen productieteams werken, kunnen we snel schakelen en jouw reclamedoek binnen 5 tot 10 dagen leveren.

Meer over reclamedoeken

Reclamedoeken zijn een effectieve en efficiënte vorm van buitenreclame. De doeken zorgen voor zichtbaarheid en herkenbaarheid, terwijl ze vrijwel geen ruimte innemen. We kunnen de doeken op allerlei plekken monteren: op gevels, bouwhekken, bouwschuttingen, cityfences, buizenframes en blindframes. Kortom, met de reclamedoeken van Image Building is er altijd een passende oplossing.

Onze reclamedoeken zijn duurzaam. Zo hergebruiken we waar mogelijk de frames waarin we de doeken bevestigen voor een volgend project. Doeken die vervangen worden, doneren we aan stichtingen, zoals Mijn Buuf. Daar maken ze er schitterende tassen van.

Naast PVC-doeken, bieden we PVC-vrije reclamedoeken aan, waarmee jouw reclamedoek nog duurzamer wordt.

 • Je reclame is 24/7 zichtbaar.
 • Met een reclamedoek wordt je pand herkenbaar voor bestaande klanten en trekt het de aandacht van potentiële klanten.
 • Reclamedoeken zijn eenvoudig te plaatsen en te vervangen, waardoor je altijd een actuele boodschap kunt communiceren.
 • De doeken zien er strak en stijlvol uit.

 • Je krijgt van ons gratis advies over wat voor jou de beste oplossing is voor de reclamedoeken.
 • Binnen 24 uur na je aanvraag, ontvang je vrijblijvend een offerte. Indien gewenst ontvang je bij de offerte een grafisch ontwerp voor jouw reclamedoek.
 • Ga je akkoord met ons voorstel? Dan gaat ons productieteam voor jou aan de slag.
 • Binnen circa 5 tot 10 werkdagen monteren wij jouw reclamedoek op locatie.
 • Tijdens het project heb je één vast aanspreekpunt.

Neem contact op

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor reclamedoeken, wil je vrijblijvend een offerte ontvangen of direct een reclamedoek bestellen? Neem dan contact met ons op. Ons team staat voor je klaar!

Vrijblijvend offerte aanvragen Bel met ons team

Wat kost een reclamedoek bedrukken?

De kosten voor het bedrukken van een reclamedoek zijn afhankelijk van jouw wensen, denk bijvoorbeeld aan het formaat van het doek. Neem contact met ons op en ontvang vrijblijvend een offerte.

Geplaatste reclamedoeken

We plaatsen reclamedoeken door heel Nederland en daarbuiten voor alle branches en op allerlei soorten gebouwen, zoals winkelpanden, showrooms, restaurants, kantoren en meer. Laat je inspireren door onze projecten en neem contact met ons op voor reclamedoeken op maat.

Let’s build together

Bij Image Building hebben we meer dan 30 jaar ervaring met het ontwerpen en plaatsen van reclamedoeken voor uiteenlopende branches. Geen uitdaging is voor ons te groot.

Daag ons team uit met jouw project, samen komen we tot het beste resultaat. Neem contact met ons op, we kijken ernaar uit om met je samen te werken.

Neem contact op