Branches2018-10-09T10:06:10+00:00

Branches

Waar Image Building van oorsprong de onroerend goed markt voorzag in ‚te koop en te huur’ borden kwamen daar al snel evenementen bij. Weer later bedient Image Building een groot deel van de automotive branche, voldoet zij aan de vraag van grote organisaties naar uiteenlopende ‚pop-up’ campagnes en voorziet zij bedrijven in tijdelijke communicatiebehoeften op privéterreinen.

De mensen van Image Building zetten de extra stap door mee te denken naar passende oplossingen voor tijdelijke buitenreclame vraagstukken. Vandaag de dag is er geen markt meer die niet door ons bediend wordt.

Vastgoed

Eigenaren en gebruikers met elkaar verbinden? Een pand, terrein of winkelunit met behulp van tijdelijke buitenreclame onder de aandacht brengen? Met elkaar creëeren we de juiste balans in de online en offline communicatie.

MEER INFORMATIE

Bouw & infra

Een bouwlocatie tijdens de ontwikkeling inzetten als informatiecentrum? Wegwerkzaamheden aankondigen op een veilige manier? Wij helpen bij het samenstellen en plaatsen van een geschikt pakket aan uitingen.

MEER INFORMATIE

Retail

Zichtbaarheid in de straat is essentieel in de retailbranche. Steeds meer online ketens openen een fysieke winkel. We benaderen iedere case specifiek en helpen met het selecteren en aanbrengen van de juiste producten.

MEER INFORMATIE

Automotive

Een modelintroductie? Showroombezoekers op de hoogte brengen van marktontwikkelingen? Vertel het in en rondom jouw pand, met behoud van de juiste identiteit. We inventariseren de locatie, brengen een advies uit en verzorgen vervolgens de gehele uitvoering.

MEER INFORMATIE

Events

Een merk of bedrijf verbinden aan jouw event? Een boodschap communiceren daar waar de doelgroep is? Onze producten steken er letterlijk met kop en schouder bovenuit en zorgen voor maximale exposure!

MEER INFORMATIE

Overheid & gemeente

Verkiezingen? Overheidscampagnes? Breng de boodschap op een positieve manier onder de aandacht met subtiele reclamedragers op strategische plekken. Wij faciliteren het hele traject; van vergunning tot en met plaatsing.

MEER INFORMATIE

Cultureel

Op zoek naar een geschikte manier om een uiting van de bedenker aan de ontvanger te tonen? Onze hoogwaardige producten zijn breed inzetbaar. Denk bijvoorbeeld aan een (mobiele, reizende) openlucht tentoonstelling of juist een aankondiging van een tentoonstelling in een museum.

MEER INFORMATIE

Petrol

Een goed samenspel tussen fysieke en digitale communicatie draagt bij aan een beter verkoopresultaat. Een kortingsactie communiceren? Een spaarprogramma onder de aandacht brengen? Continue beweging op locatie zorgt voor hogere attentiewaarde onder de doelgroep.

MEER INFORMATIE